Basisplaats tegen Ajax opgeëist: "Ik ga er ook van uit dat ik speel"

Basisplaats tegen Ajax opgeëist:
17 Februari 2017 16:15
© ProShots

Lassana Faye hoopt dat hij komend weekend in actie mag gaan komen voor Vitesse. De Arnhemmers nemen het op zondagmiddag op tegen Ajax en dolgraag zou de achttienjarige verdediger gelijk vanaf de eerste minuut op het veld staan. Maar ook Arnold Kruiswijk is inmiddels weer hersteld.

"Ik ben er fysiek en mentaal klaar voor. Ik heb een goede week achter de rug. Ik ga er ook van uit dat ik speel. De hele week heb ik op de partijen links achterin gespeeld. Het zou zuur zijn als alles nog verandert, maar ook daar moet ik rekening mee houden", vertelde Faye aan De Gelderlander.

De talentvolle speler kent overigens een verleden bij PSV. Hij speelde daar tot aan Onder 19-jaar. Sinds 2016 draagt Faye het shirt van Vitesse, waar hij steeds verder doorgroeit.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • FR-Zuid! -1139 17 Feb 2017 om 17:17 Rang: Goddelijk
    '' Ik ga er ook van uit dat ik speel. De hele week heb ik op de partijen links achterin gespeeld. Het zou zuur zijn als alles nog verandert, maar ook daar moet ik rekening mee houden", vertelde Faye''

    Hij eist niks, op basis van de trainingen afgelopen week, gaat ie ervan uit dat ie in de basis komt.

    Ik zou overigens toch gaan voor Kruiswijk, tegen ajax moet het degelijk en compact zijn en de nodige ervaring in de verdediging zou niet misstaan tegen de snelle liggers uit amsterdam.

Meer over