Veelbesproken Drenthe onthult zijn bijzonder fraaie dreamteam

Veelbesproken Drenthe onthult zijn bijzonder fraaie dreamteam
17 Februari 2017 14:28
© ProShots

Royston Drenthe besloot onlangs zijn voetbalcarrière te beëindigen en zich volledig op rappen te gaan richten. De 29-jarige Rotterdammer heeft een tumultueus voetballeven achter zich, wat hem leidde langs negen verschillende clubs. In gesprek met RTV Rijnmond onthult hij zijn favoriete team van spelers met wie hij ooit samen speelde.

Opstelling:

Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Baines; Diarra, Guti, Sneijder, Robben, Van Nistelrooy, Cristiano Ronaldo

Trainer: Erwin Koeman

"Als jonge jongen heb ik veel van Erwin Koeman geleerd," legt Drenthe zijn keuze uit. "Hij heeft mij de kans gegeven om profvoetballer te worden, ben ik hem enorm dankbaar voor. Hij is altijd mijn lievelingstrainer geweest."

Over de spitspositie moest Drenthe wel een twijfelen: "Higuaín heeft ook een periode gehad, waarin hij alles maakte. En Tim Cahill maakte elke voorzet van mij af. Maar Ruud van Nistelrooij is de ultieme killer."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • de Analist -8177 17 Feb 2017 om 18:05 Rang: Goddelijk
    staat Drenthe er zelf niet in???
  • CR7RMFC -21623 17 Feb 2017 om 18:47 Rang: Utopisch
    Prachtig team hoor. Guti Haz wat een fenomeen. Een unieke speler die niet het maximale uit zen carrière heeft gehaald terwijl ie toch een prachtige carrière heeft gehad.

Meer over