AZ'er verbaast Franse media: zéér goed

AZ'er verbaast Franse media: zéér goed
17 Februari 2017 10:24
© ProShots

De Eredivisie-subtopclub AZ ging op donderdagavond toch vrij kansloos ten onder tegen Olympique Lyon in de Europa League. De Franse media hebben echter duidelijk een hoogtepuntje gezien bij de Alkmaarders. Diverse kranten schrijven namelijk op vrijdagmorgen dat Illias Bel Hassani écht een speler is om goed in de gaten te houden.

L'Équipe stelt over de wedstrijd: "De 1-4 uitslag is wat hard, gezien de vele kansen die de mannen van Bruno Genesio weggaven. In het bijzonder vleugelverdedigers Jallet en Rybus hadden het ongelooflijk moeilijk met de actieve Bel Hassani, die na 53 minuten onbegrijpelijk miste. Het lukte de Nederlanders uiteindelijk toch om Lopes (doelman Lyon, red.) op een voor hem geweldige avond te kloppen toen Jahanbakhsh een discutabele penalty benutte."

Ook Le Figaro vond Bel Hassani goed spelen, naast Alireza. "Maciej Rybus was de hele avond aan het lijden tegen de Iraanse Jahanbakhsh. Bel Hassani bevestigde daarnaast dat er goed over hem wordt gesproken in Nederland. Jallet en Rybus kwamen amper aan aanvallen toe en dat had natuurlijk alles te maken met de spelers van AZ."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over