Ajacied verbolgen: krijg geen eerlijke kans van Bosz

Ajacied verbolgen: krijg geen eerlijke kans van Bosz
17 Februari 2017 10:05
© ProShots

Trainer Peter Bosz werkt bij Ajax met een vaste basisopstelling en rouleert niet zo heel veel meer. Dat betekent voor Kenny Tete dat hij genoegen moet nemen met een plekje op de bank. Daar is de rechtsback behoorlijk verbolgen over: hij vindt dat hij geen eerlijke kans krijgt bij Ajax.

In gesprek met De Telegraaf zegt Tete: "Misschien moet ik op mijn handen lopen om een kans te krijgen. Je traint goed en werkt hard. Iedereen weet wat je kan. Als iemand het niet in je ziet zitten, is dat frustrerend." De rechtsback had best willen vertrekken in de winterstop. "Ja, natuurlijk wil je weg. Maar het juiste moet wel langskomen. Ik heb naar mijn gevoel geluisterd. Ik blijf heel hard mijn best doen. Je weet nooit hoe het kan lopen."

Tete heeft desondanks nog wel contact met Bosz. "Ik ben een goeie jongen. Ik praat met iedereen. Maar het is niet dat ik bij hem op de koffie kom. Hij heeft wel een paar dingen gezegd, maar of ik mij daarin kan vinden is een ander verhaal."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • NielsK +9564 17 Feb 2017 om 10:25 Rang: Goddelijk
    Volgens mij wel een goeie jongen die Tete. Jammer dat hij de kans niet krijgt boven Veltman, kan wel eens zo lopen dat hij vertrekt en het ergens anders laat zien waardoor iedereen binnen Ajax spijt krijgt en hem voor een groot bedrag terug wil/gaat halen
  • Bennos52 +249 17 Feb 2017 om 19:15 Rang: Basisspeler
    Bij Ajax moeten ze oppassen voor Joep Schreuder. Als die de laatste nieuwtjes hoort over al die spelers die klagen en wegwillen kan Ajax een eventueel kampioenschap wel op de buik schrijven. Komt'ie persoonlijk het vuurtje nog wat opstoken zoals nu bij Feyenoord. Dat is het enige wat die kan.

Meer over