'Eredivisie-bekende Solanke maakt transfer'

'Eredivisie-bekende Solanke maakt transfer'
17 Februari 2017 09:48
© ProShots

Spits Dominik Solanke maakte in zijn tijd bij Vitesse toch een goede en frisse indruk. Nu is hij natuurlijk al even weg uit Arnhem en we hebben het hier nog altijd over een contractspeler van Chelsea, maar op Stamford Bridge heeft hij geen uitzicht op speeltijd. Mogelijk is dat anders op Anfield Road.

Het Engelse boulevardblad The Sun meldt namelijk dat Solanke in de aankomende zomertransferperiode van Chelsea naar Liverpool zal transfereren. Eerder bewandelde centrumaanvaller Daniel Sturridge hetzelfde pad en dat pakte natuurlijk wel aardig uit voor de Reds, hoewel Sturridge niet altijd evenveel in actie komt voor de ploeg van coach Jürgen Klopp.

Volgens het hierboven genoemde medium gaat Solanke niet gratis en voor niets naar Liverpool. De werkgever van de Oranje-middenvelder Georginio Wijnaldum zou namelijk 9,4 miljoen euro betalen voor de voormalige speler van Vitesse. Chelsea wilde best langer door met Solanke, maar de spits eiste een contract ter waarde van maar liefst 58.500 euro per week en hier wilde men op Stamford Brigde niet in meegaan.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.