Dit is wat de Poolse media schrijven over Ajax

Dit is wat de Poolse media schrijven over Ajax
17 Februari 2017 09:22
© ProShots

De wedstrijd tussen Ajax en Legia Warschau in de Europa League was toch niet bijzonder goed te noemen. Dat is ook de mening van de Poolse media, maar het gaat op vrijdagochtend vooral over het doelpunt van Davy Klaassen, dat er eentje was, maar niet gegeven werd. Ook in Polen spreken ze daar schande van.

Zo schrijft de krant Fakt: "Een gelijkspel voor Legia tegen Ajax, maar dat komt vooral door een fout van de scheidsrechter." Het medium stelt dat de Amsterdammers goede kansen kregen om op 0-1 te komen, maar dat lukte dus niet. "Dat kwam mede door een goal in de achtste minuut die niet werd gegeven. Waarom heeft de UEFA doellijntechnologie nog niet ingevoerd?"

De krant gaat verder: "De scheidsrechters mogen van alles in rekening brengen, van een stevige maaltijd tot business class-seats en dure hotels voor duizenden euro's. Help de arbiters dan ook met technische hulpmiddelen." Przeglad Sportowy doet een duit in het zakje: "Legia slaakt een zucht van verlichting in de achtste minuut, toen de goal niet werd gegeven."
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • BHJ -4253 17 Feb 2017 om 10:02 Rang: Utopisch
  Dit is trouwens echt onbegrijpelijk hoor. Die vent staat er werkelijk voor helemaal niets, maar het mag allemaal wat kosten denk ik.
 • Jura6 +109 17 Feb 2017 om 10:17 Rang: Amateur
  Wat ik vreemd vind is dat "die vent met z'n stok" aan dezelfde kant staat als de grensrechter.
 • TottiRomanista +2818 17 Feb 2017 om 15:03 Rang: Goddelijk
  Wat ik vreemd vind is dat "die vent met z'n stok" aan dezelfde kant staat als de grensrechter.


  Is zeker vreemd. Was me nog niet opgevallen, maar kan zeker meespelen.

Meer over