'De Boer naar Rangers: Ajacied als cadeautje'

'De Boer naar Rangers: Ajacied als cadeautje'
17 Februari 2017 09:00
© ProShots

Coach Frank de Boer gaat in april om de tafel met het Schotse Rangers FC, dat op zoek is naar een nieuwe oefenmeester. Gaat de oefenmeester daadwerkelijk aan de slag, dan moet hij een Ajacied meenemen. Dat is in ieder geval de mening van de media in Schotland.

Men denkt dat middenvelder Lasse Schöne veel kan betekenen voor de gewezen Schotse topploeg, die op een gegeven moment natuurlijk van het toneel verdween door enorme financiële problemen. De Schotten zien in de Deen iemand die het niveau van Rangers op kan krikken en bovendien is Schöne na het huidige seizoen transfervrij. De ploeg kan het zich nog steeds niet veroorloven om miljoenen op tafel te leggen en zou in de middenvelder een goedkope optie zien.

De Boer schijnt nog altijd een goede relatie te onderhouden met Schöne. Daarbij moeten we wel gelijk stellen dat de international van Denemarken in de tijd van de oud-speler van het Nederlands elftal in de Amsterdam ArenA veelal wisselspeler was óf op de rechterflank werd geposteerd. Dit seizoen speelt Schöne op nummer zes en dat is een openbaring te noemen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.