'Sneijder: nieuws over toekomst en transfer'

'Sneijder: nieuws over toekomst en transfer'
17 Februari 2017 08:48
© ProShots

Middenvelder Wesley Sneijder wordt al sinds jaar en dag in verband gebracht met een transfer richting de Chinese Super League of de Amerikaanse Major League Soccer. De oud-Ajacied heeft echter al meermaals aangegeven dat hij zich prima op zijn plek voelt in Istanbul en nu lijkt de spelmaker daad bij woord te voegen.

Op dit moment beschikt Sneijder nog over een contract tot medio 2018 bij Galatasaray. Dat betekent dat de middenvelder in de aankomende transferzomer verkocht moet worden als de Turken nog wat aan hem willen verdienen. Naar verluidt heeft de clubleiding van Cim Bom echter een voorstel voor een nieuwe verbintenis neergelegd bij zijn sterspeler. En het lijkt er alleszins op dat Sneijder dit gaat ondertekenen.

Het medium Futbol Arena meldt dat de uiteindelijk beslissing pas aan het einde van het huidige seizoen valt. Naar verluidt heeft Sneijder echter te verstaan gegeven, nóg maar eens, dat hij Istanbul als zijn thuis is gaan zien. Hij wil volgens de laatste berichten nog wel een aantal jaar in Turkije wonen en dus kunnen we daadwerkelijk witte rook verwachten.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.