'Ajax komt snel met belangrijk contractnieuws'

'Ajax komt snel met belangrijk contractnieuws'
17 Februari 2017 08:29
© ProShots

De Eredivisie-topclub Ajax begon goed aan zijn Europa League-wedstrijd in Polen tegen Legia Warschau, maar na ongeveer twintig minuten spelen zakte het wat in. De Amsterdammers haalden geen hoog niveau meer, maar het team van coach Peter Bosz werd op de been gehouden door keeper André Onana. De Kameroener gaat binnenkort hoogstwaarschijnlijk verlengen.

Onana staat momenteel nog onder contract tot medio 2018 in de Amsterdam ArenA en dat is in de ogen van de beleidsbepalers van Ajax veel te kort. Volgens het medium Tuttomercatoweb zijn alle betrokken partijen inmiddels om de tafel gegaan. De uitkomst daarvan zou positief zijn, want de website weet te melden dat Onana zeer binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een contract tot medio 2020.

Ajax haalde Onana bij FC Barcelona weg en aanvankelijk moest de keeper het doen met een plekje achter Jasper Cillessen. De Oranje-doelman vertrok een paar maanden geleden echter naar datzelfde Barça en vervolgens werd de Kameroener opeens eerste keeper. Tim Krul verloor de concurrentiestrijd van Onana en heeft inmiddels natuurlijk eieren voor zijn geld gekozen: de Newcastle United-contractspeler komt nu uit voor AZ.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over