'Janssen krijgt transferaanbod van deze club'

'Janssen krijgt transferaanbod van deze club'
17 Februari 2017 08:13
© ProShots

Het gaat niet goed met spits Vincent Janssen en dat is misschien zelfs nog wel een understatement. Tottenham Hotspur verloor op donderdagavond met 1-0 van AA Gent in de Europa League, maar Janssen maakte geen onderdeel uit van de selectie van de Londenaren. De centrumaanvaller heeft alvast één aanbod op zak.

Galatasaray meldde zich in de afgelopen transferperiode twee keer bij het management van Janssen. De eerste keer werden de Turken naar verluidt afgewimpeld, maar de tweede keer had de voormalig speler van AZ wél oren naar een overstap, toen lag de clubleiding van Tottenham echter dwars. De werkgever van middenvelder Wesley Sneijder zou Janssen echter te verstaan hebben gegeven dat hij ook in de zomer kan transfereren naar Cim Bom.

Het is maar zeer de vraag hoe de Turken Janssen precies willen financieren. Tottenham betaalde natuurlijk 22 miljoen euro voor zijn spits aan de Eredivisie-club AZ en dat is een bedrag dat Galatasaray sowieso niet op kan hoesten. Mogelijk gaat het dus om een verhuurperiode, maar mogelijk kun je stellen dat een verkoop toch het beste is voor alle betrokken partijen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.