'Memphis ging naar United, de rest werkt bij de Albert Heijn'

'Memphis ging naar United, de rest werkt bij de Albert Heijn'
17 Februari 2017 08:06
© ProShots

NEC speelt in het aankomende weekend een uitwedstrijd in het Philips Stadion tegen PSV en dat betekent een weerzien tussen Mohamed Rayhi en de club waar hij opgroeide. De aanvaller woont zelfs nog steeds in Eindhoven. "De optie om naar Nijmegen te verhuizen zie ik nog niet zitten."

In 2003 begon Rayhi met spelen bij PSV, hij vertelt aan het medium De Gelderlander: "Toen ik in de D3 zat, vertelde de trainer dat er maar twee jongens het profvoetbal zouden halen. Als ik nu de elftalfoto van die tijd bekijk, dan mag ik in mijn handen wrijven dat ik het tot de Eredivisie heb geschopt."

De 22-jarige aanvaller gaat verder: "Memphis Depay ging dan wel naar Manchester United, maar andere oud-teamgenoten spelen nu in de zesde klasse en werken bij de Albert Heijn. De lat werd altijd hoog gelegd. Dat deed Phillip Cocu trouwens ook. Hij was het die mij uiteindelijk bij de selectie heeft gehaald." In 2015 kon Rayhi verlengen in Eindhoven. "Ik kon mijn contract bij PSV verlengen, maar ik had niet meer het gevoel dat ik in het Philips Stadion zou doorbreken. Bij Jong PSV was ik uitgeleerd. Ik heb veel aan de club te danken, maar koos voor een andere weg."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.