Succesje voor Feyenoord in Zeist, aanklager blijft wel bij eis

Succesje voor Feyenoord in Zeist, aanklager blijft wel bij eis
16 Februari 2017 23:32
© ProShots

Feyenoord hoopt opnieuw op een positieve uitspraak van de tuchtcommissie van de KNVB. Huisjurist Joris van Benthem pleit voor vrijspraak voor Simon Gustafson, die de aanklager opnieuw vier duels schorsing (één voorwaardelijk) hoorde eisen.

Gustafson kreeg bij de beloftenploeg rood voor natrappen richting sc Heerenveen-verdediger Wout Faes. Mede vanwege zijn eerdere schorsing vorig seizoen werd besloten om een pittige aanklacht te formeren. De Zweedse middenvelder is het er echter niet mee eens en hoopt via de veelbesproken huisjurist op vrijspraak, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De aanklager hield zijn eis intact, al ging hij ermee akkoord dat een eventuele schorsing alleen geldt voor de A-selectie. Dit heeft ermee te maken dat Jong Feyenoord maar weinig officiële duels speelt. Van Benthem hoopt dat dit helemaal niet nodig is, omdat het formulier uren te laat werd ingediend en het geen natrappende beweging zou zijn.

Gustafson speelde dit seizoen nog nauwelijks voor Feyenoord. Toch hoopt men hem speelgerechtigd te krijgen voor de komende duels.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • NielsK +9484 16 Feb 2017 om 23:34 Rang: Goddelijk
  Slordig, slordig slordig! Waar zijn de beelden? Uren te laat inleveren? Serieus?

  Van Benthem hoopt dat dit helemaal niet nodig is, omdat het formulier uren te laat werd ingediend en het geen natrappende beweging zou zijn.
 • 333 half evil +1368 16 Feb 2017 om 23:56 Rang: Landskampioen
  Van Benthem mee, schorsing nee
 • HanV +1745 17 Feb 2017 om 09:58 Rang: Wereldspeler
  Er zijn wel beelden bekeken bij de zitting, dus niet te snel zeggen dat het geen natrappen is. Hoe zou de advocaat het beschreven hebben? Als een poging luchtpiano te spelen bij een Jerry Lee Lewis imitatie?