'Wenger weigert Arsenal-voorstel, ook sterspeler kiest voor vertrek'

'Wenger weigert Arsenal-voorstel, ook sterspeler kiest voor vertrek'
16 Februari 2017 20:15
© ProShots

Arsenal-manager Arsène Wenger lijkt bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in dienst van de club. Volgens The Mirror neemt de Fransman in de zomer afscheid.

Volgens de officiële lezing is er nog geen beslissing genomen, maar de Britse krant meldt dat Wenger er zelf al uit is. Na ruim twintig jaar wil de oefenmeester de samenwerking verbreken. De kritiek op zijn schouders neemt in rap tempo toe en dus acht de 67-jarige Wenger het verstandig om een nieuwe weg in te slaan.

Achter de schermen zou Arsenal al voorzichtige pogingen ondernemen om een opvolger te vinden. Dat is echter niet het enige aandachtspunt. De Londenaren willen namelijk dolgraag verlengen met sterspeler Alexis Sánchez, maar de Chileen zou dit weigeren en dus lijkt een zomertransfer voor de hand te liggen.

Rond Sánchez is al wat interesse ontstaan. Zowel Juventus als Paris Saint-Germain zou op zijn komst azen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • MVKgrunn +1462 16 Feb 2017 om 20:45 Rang: Aanvoerder
    Denk helaas ook dat dit wel eens Sanchez z'n laatste seizoen kan gaan zijn, hopen dat op z'n minst Özil bijtekent.

    Hoop dat ze ook druk bezig zijn met een goede opvolger te vinden voor Wenger in het geval dit ook zijn laatste seizoen is. Weet niet of het realistisch is maar zou zelf graag Diego Simeone zien, zie dat alleen niet gebeuren helaas.