'FOX-babe' Hendriks vertelt treurig verhaal: "Dat was heel freaky"

'FOX-babe' Hendriks vertelt treurig verhaal:
13 Februari 2017 15:25
© ProShots

Vrouwenvoetbal begint steeds populairder te worden in Nederland, maar er zijn ook vrouwen die het mannenbolwerk hebben betreden. Zo is Hélène Hendriks inmiddels een bekend gezicht namens FOX Sports.

Als blondine zorgt Hendriks voor veel reacties, in en buiten de stadions. Soms ging dat wel heel ver. "Ik heb lange tijd een stalker gehad. Via verschillende prepaid-telefoons stuurde hij berichtjes en hij was vaak in stadions aanwezig om foto’s te maken, terwijl ik aan het werk was. Ik heb er echt mee gezeten", vertelt de presentatrice in Metro.

"Soms stond hij drie keer per dag in mijn straat. Dat was heel freaky", aldus Hendriks, die het 'geen prettige periode' vond. Uiteindelijk hield de stalker dit zo'n vier jaar vol. "En het is nog niet helemaal voorbij. Ik krijg af en toe nog een berichtje met een kwetsende tekst. Ik hoop dat je dit en dat krijgt, kijk maar goed achterom op straat, dat soort dingen. Inmiddels ben ik totaal niet meer bang en lig ik er niet meer wakker van."

Hendriks is evenwel ook populair bij een deel van het publiek, al ziet ze geen carrière als Kees Jansma ontstaan. "Misschien ga ik hierna iets op de achtergrond doen. Bij een betaald voetbalclub of UEFA of FIFA, ik roep maar wat. In ieder geval niet meer op televisie, want mensen willen op een gegeven moment liever een jonger exemplaar op de buis zien."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • NMachiavelli -228 13 Feb 2017 om 17:00 Rang: Aankomend talent
  Trolletje wil maar al te graag de show stelen.
 • mojorisin +14613 13 Feb 2017 om 17:05 Rang: Utopisch
  Trolletje wil maar al te graag de show stelen.

  Wie is het trolletje ?
 • de Analist -8056 13 Feb 2017 om 20:01 Rang: Goddelijk
  die stalker