Sollicitatie bij Ajax: "Daar zou niemand nee tegen zeggen"

Sollicitatie bij Ajax:
11 Januari 2017 17:45
© ProShots

Peter Bosz is momenteel de trainer van Ajax en hij heeft het sinds zijn komst bij de Amsterdammers uitstekend gedaan. Toch zijn er altijd mensen die graag op de stoel van Bosz plaats zouden willen nemen. Sunday Oliseh, die vroeger als voetballer bij de club uit Amsterdam actief was, is er daar één van.

Voetbal International vroeg aan Oliseh of het hoofdtrainerschap van Ajax een doel voor hem is. "Wie zou nou géén trainer van Ajax willen zijn?", vroeg hij zich hardop af. "Daar zou niemand nee tegen zeggen. Maar over dat soort ambities hoeven we het nu niet te hebben."

De 42-jarige Oliseh is sinds kort de trainer van Fortuna Sittard. Hij wil zich daar nu eerst volledig op richten voordat hij verder naar de toekomst gaat kijken.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • doncast +678 11 Jan 2017 om 17:08 Rang: Aanvoerder
    ik hoop het zou opzich wel leuk zijn maar ik heb geen idee hoe hij als trainer is en ik denk niemand in nederland dat echt nog niet heeft.

    maar als hij het goed doet en er komt een moment dat er een nieuwe trainer moet komen dan zou ajax hem ook wel polsen neem ik aan (mits hij het goed doet).

  • Seagal +13687 11 Jan 2017 om 21:39 Rang: Utopisch
    "Wie zou nou geen trainer van Ajax willen zijn?", vroeg hij zich hardop af. "Daar zou niemand nee tegen zeggen."

    naar verluid is dat ook de grootste ambitie van Conte, Mourinho, Wenger en Ancelotti

Meer over