Kersverse NEC-aanwinst: 'Ik maakte de fans van NEC al eens eerder blij'

Kersverse NEC-aanwinst: 'Ik maakte de fans van NEC al eens eerder blij'
11 Januari 2017 14:38
© ProShots

Kersverse NEC-aanwinst Lorenzo Burnet was woensdagochtend voor het eerst te bewonderen op het trainingsveld in Nijmegen. De 26-jarige verdediger, die vandaag overigens zijn verjaardag viert, speelt het komende half jaar op huurbasis bij de Eredivisionist.

"Het is heel snel gegaan. Ik was in Slowakije in Bratislava en werd gebeld door mijn zaakwaarnemer. Of ik terug wilde keren naar Nederland. Ik was op zoek naar speelminuten, want ik speelde daar niet veel meer. En deze optie wilde ik zeker niet laten gaan. Ik weet niet of ik zondag al kan spelen. We hebben nog een aantal dagen en dan zullen de trainer en ik een beslissing nemen. Je moet wel luisteren naar je lichaam", vertelt de voetballer, die eigendom is van Slovan Bratislava, aan Omroep Gelderland.

De oud-speler van FC Groningen herinnert zich hoe hij de Nijmeegse fans al eerder heeft blij gemaakt. "Ik scoorde de winnende thuis tegen Vitesse in de play-offs. Dat was een mooi moment voor mijzelf, maar ook voor de fans van NEC. Ik weet dat tegen Vitesse een echte derby is en kijk ernaar uit om die te gaan spelen", aldus Burnet.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.