Stegeman kritisch: 'Een manier die niet bij Heracles past'

Stegeman kritisch: 'Een manier die niet bij Heracles past'
11 Januari 2017 12:50
© ProShots

Heracles Almelo staat halverwege het seizoen op de negende plaats en dat stemt trainer John Stegeman niet tevreden. De oefenmeester wil dat zijn ploeg in de tweede competitiehelft dominanter voor de dag komt dan voor de winterstop.

"In de eerste seizoenshelft hebben we aardig wat punten bij elkaar gesprokkeld, maar ik vind dat we voetballend nog wel wat stappen kunnen maken", vertelt Stegeman aan Voetbal International. "Het spel in balbezit kan beter, we moeten in wedstrijden dominanter worden. Ook hebben we een aantal wedstrijden echt kansloos verloren zoals tegen Excelsior, AZ en Heerenveen. Dat gebeurde op een manier die niet bij Heracles Almelo past. Die mentaliteitskwestie hebben we vorige week tijdens ons trainingskamp met de spelers besproken."

Heracles staat negende, maar wil zich eigenlijk plaatsen voor de play-offs om Europees Voetbal. "Als de kwaliteit van ons veldspel omhoog gaat, zal dat vanzelf resultaten gaan opleveren. Wij moeten gewoon zorgen dat we wedstrijden gemakkelijker gaan winnen", aldus Stegeman.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.