Bosz gebruikt PSV'er als voorbeeld: "Een geweldige voetballer"

Bosz gebruikt PSV'er als voorbeeld:
11 Januari 2017 12:20
© ProShots

Ajax en PSV moeten in de tweede seizoenshelft het gat met koploper Feyenoord zien te dichten. Ajax-trainer Peter Bosz lijkt zijn ploeg na de 5-1 oefenzege op RB Leipzig klaargestoomd te hebben, maar toch is hij nog niet helemaal tevreden.

Bosz vertelt aan Voetbal International dat hij nog lang niet altijd tevreden is over de eindpass van zijn spelers. Hij gebruikt een oude bekende als voorbeeld. "Ik heb bij Vitesse fantastisch met Davy Pröpper samengewerkt. Een geweldige voetballer, de beste in het positiespel. Maar waar we echt mee aan de slag gingen, was zijn eindpass."

"Elke normale pass was perfect, maar op het moment dat hij iemand alleen voor de keeper kon zetten, was de bal net te hard of te zacht", vertelt Bosz over de huidig PSV'er. "Dat detail is ook bij ons nog te vaak zichtbaar, terwijl we absoluut wel over de spelers beschikken die een goede eindpass in de benen moeten hebben."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • mojorisin +14638 11 Jan 2017 om 13:14 Rang: Utopisch
    Ons hele middenveld heeft een goede eindpass..

Meer over