TRANSFERUURTJE: Lozano, Haps, Huntelaar, De Wijs, Benteke

TRANSFERUURTJE: Lozano, Haps, Huntelaar, De Wijs, Benteke
11 Januari 2017 11:55
© ProShots

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek 'Transferuurtje' verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

Nederland:

De Telegraaf wist op dinsdag te melden dat een transfer van Hirving Lozano naar Ajax geen optie zou zijn, maar daar is de Mexicaanse voetballer zelf het niet bepaald mee eens. In een interview met het medium Tiempo Real vertelt de vleugelspits dat er daadwerkelijk onderhandelingen gaande zijn. Nu weten we niet helemaal meer wat we precies moeten geloven, maar Lozano zelf heeft het over 'het begin van een nieuw avontuur in Europa'Ridgeciano Haps is bij AZ uitgegroeid tot één van de sterkhouders van de ploeg en dat is ook in Amsterdam niet onopgemerkt gebleven. Ajax zou serieuze interesse in de linksback van AZ hebben, maar de hoofdrolspeler in dit verhaal is daar totaal niet mee bezig. "Ik lees op internet ook van alles over interesse en zo. Die zal er best zijn, alleen heb ik niks gehoord en ben ik nog niet klaar hier", vertelt hij aan Voetbal International.

Klaas-Jan Huntelaar beschikt bij Schalke 04 over een aflopend contract en het is nog altijd onduidelijk wat de spits na dit seizoen gaat doen. De spits wordt veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer bij Ajax. Er bestaat echter ook een optie voor nog een seizoen bij de Duitse ploeg en trainer Christian Heidel zegt een fitte Huntelaar nog altijd van waarde te vinden. De twee gaan binnenkort om de tafel.

Phillip Cocu heeft nog geen keuze gemaakt als het gaat om een tijdelijke overgang van Jordy de Wijs. De talentvolle PSV'er hoopt na de winterstop aan speelminuten te komen, alleen is het de vraag of hij daar bij de hoofdmacht van PSV wel op kan rekenen. En dus zou De Wijs graag verhuurd willen worden, zodat hij kan laten zien waartoe hij in staat is. Tot op heden wil Cocu daar echter nog niet aan meewerken. Hij wil eerst kijken welke spelers er in de winterse transferperiode nog vertrekken bij de club.Buitenland:

Christian Benteke beleeft moeilijke tijden. De spits slaagde er vorig seizoen niet in een basisplaats af te dwingen bij Liverpool en verkaste in de zomer dan maar voor 32 miljoen euro naar Crystal Palace. Daar doet hij het met acht goals halfweg het seizoen goed, maar opnieuw dreigt hij naar de uitgang geduwd te worden. Dat beweert althans de Mirror, dat schrijft dat Palace na amper een half seizoen alweer van zijn recordaankoop af wil.Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over