'PSV haalt vervanger Narsingh mogelijk uit eigen jeugdopleiding'

'PSV haalt vervanger Narsingh mogelijk uit eigen jeugdopleiding'
11 Januari 2017 08:00
© ProShots

Het ziet ernaar uit dat PSV in de winterse transferperiode nog afscheid gaat nemen van Luciano Narsingh. Mocht dat daadwerkelijk gaan gebeuren, dan wijst alles erop dat de Eindhovenaren zijn vervanger uit de eigen jeugdopleiding halen. In dat geval lijkt Luiz 'Beto' da Silva te kunnen rekenen op speelminuten.

Van de twintigjarige aanvaller wordt veel verwacht in Eindhoven, maar tot op heden maakte hij dat nog niet echt waar. Cocu raakte nog niet echt overtuigd door zijn kunnen en liet Beto tot op heden dan ook nog niet debuteren in de hoofdmacht. De oefenmeester vindt dat Beto dat nog niet heeft afgedwongen, valt te lezen in het Eindhovens Dagblad.

Het is in ieder geval duidelijk dat van het verhaal dat Beto verhuurd gaat worden aan zijn oude club Sporting Cristal niet veel klopt. Wel zal Beto meer moeten laten zien als hij daadwerkelijk in de hoofdmacht van PSV terecht wil komen.

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over

PSV,