Lozano onthult of Ajax-transfer eraan zit te komen

Lozano onthult of Ajax-transfer eraan zit te komen
11 Januari 2017 06:01
© ProShots

De Telegraaf wist op dinsdag te melden dat een transfer van Hirving Lozano naar Ajax geen optie zou zijn, maar daar is de Mexicaanse voetballer zelf het niet bepaald mee eens. In een interview met het medium Tiempo Real vertelt de vleugelspits dat er daadwerkelijk onderhandelingen gaande zijn.

Nu weten we niet helemaal meer wat we precies moeten geloven, maar Lozano zelf heeft het over 'het begin van een nieuw avontuur in Europa'. "Alles wat ik heb geleerd tijdens elk toernooi dat ik heb gespeeld heeft me voorbereid op dit moment. Ja, ik denk dat ik ook kan slagen in Europa. Ik ben erg enthousiast, maar we moeten nog wel praten om uit te vinden wat precies de beste optie is voor mij."

Daarna benadrukt de 'man van twaalf miljoen euro' dat hij erg positief is over de kans dat hij binnenkort naar Ajax transfereert. "De aankomende dagen zal er veel duidelijk worden. De onderhandelingen zullen voortgezet worden." De technisch manager van het Mexicaanse CF Pachuca haalde eerder al de goede relatie met Ajax aan, maar benadrukte wel dat er nog geen formeel bod op tafel ligt, waarna De Telegraaf de interesse dus tegensprak. Daarnaast zijn er Mexicaanse outlets die melden dat de club van Lozano zijn sterspeler niet graag wil laten gaan. Men zou meer voelen voor een zomertransfer.
Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • jorik1040 +3 11 Jan 2017 om 08:56 Rang: Supporter
  Dit begint een hele grote soap te worden op deze manier, waarom heb ik het idee dat Mexicaanse autoriteiten proberen deze transfer door te drukken?

  Maar kortom ik zie hem graag komen als een gewenste versterking.

  1. hebben genoeg geld op de bank en in kas voor salaris enz.
  2. speler zelf wil heel graag dus dan moeten we het kunnen afronden op 10 Mil.
  3. als deze speler zich ontwikkelt gaat hij binnen een paar seizoenen voor het veelvoud van 12 miljoen naar de absolute top.