Bosz spreekt zich uit over Krul-transfer en Onana

Bosz spreekt zich uit over Krul-transfer en Onana
10 Januari 2017 10:45
© ProShots

Doelman Tim Krul is al een tijdje terug van een gemene blessure en de huurling van Newcastle United nadert ook volledige fitheid. Toch ziet het er niet naar uit dat hij ooit eerste doelman zal worden bij het Amsterdamse Ajax. De beleidsbepalers in de ArenA zijn juist heel blij met André Onana, die een voorstel voor een contractverlenging mag verwachten.

In gesprek met het medium Voetbal International zegt trainer Peter Bosz dat hij nog steeds achter de huurtransfer van Krul naar Ajax staat. "Ik begrijp nog altijd heel goed dat de club eind augustus die keuze heeft gemaakt. Het was destijds nog onduidelijk hoe Onana zich zou ontwikkelen. Hij heeft overtuigd en ik ben dan ook zeker te spreken over zijn groei. Onana is voor ons een betrouwbare doelman. Dat word je niet als je even een wedstrijdje goed speelt, maar moet je over een langere periode aantonen. Dat heeft André gedaan."

Het blad zelf vult aan: "Onana kwam in de eerste seizoenshelft tot vijftien officiële duels voor de hoofdmacht van Ajax, waarin hij liefst tien keer de nul wist te houden. De Afrikaan heeft niet alleen Bosz, maar ook de clubleiding van Ajax overtuigd van zijn kwaliteiten. Op korte termijn kan hij een aanbieding om zijn contract te verlengen tegemoet zien."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over