'Spaanse laagvlieger wil Feyenoord-bankzitter uit lijden verlossen'

'Spaanse laagvlieger wil Feyenoord-bankzitter uit lijden verlossen'
09 Januari 2017 12:24
© ProShots

Het middenveld van Feyenoord staat dit seizoen als een huis en dus is er voor trainer Giovanni van Bronckhorst geen enkele reden om zijn bankzitters regelmatig minuten te laten maken. Dat is slecht nieuws voor onder anderen Marko Vejinovic, maar mogelijk wordt de 26-jarige middenvelder binnenkort uit zijn lijden verlost.

Hij staat namelijk op het verlanglijstje van Sporting Gijon, weet de Spaanse krant Marca te melden. Vejinovic komt bij Feyenoord nauwelijks aan de bak, hoewel de afwezigheid van Karim El-Ahmadi vanwege de Afrika Cup hem nog wel zicht geeft op speelminuten. Daarom zou Feyenoord niet staan te springen om een transfer.

Of de Rotterdammers hem toch op huurbasis willen laten gaan is niet bekend. Zijn contract bij Feyenoord loopt tot medio 2019.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • NielsK +9497 09 Jan 2017 om 15:46 Rang: Goddelijk
    Laat hem op huurbasis gaan, achter hem genoeg talenten die je in kan passen en ik denk dat Vejinovic er niet slechter van wordt dus Feyenoord ook niet