'Real Madrid heeft eerste zomertransfer binnen: 58 miljoen'

'Real Madrid heeft eerste zomertransfer binnen: 58 miljoen'
09 Januari 2017 09:14
© ProShots

De spelers uit de Portugese competitie kosten tegenwoordig goud geld. Dat heeft Real Madrid naar verluidt aan den lijve ondervonden, maar de Spaanse media maken wel melding dat De Koninklijke inmiddels een akkoord bereikt heeft met FC Porto over de aanstaande transfer van André Silva naar het Estadio Santiago Bernabéu.

Het Engelse Arsenal meldde zich onlangs aan het front voor deze 21-jarige speler, maar de vertegenwoordigers van de Gunners kregen daarbij volgens de laatste berichten te horen dat Silva al naar de Spaanse hoofdstad Madrid zou gaan. Mogelijk gebeurt dit op voorspraak van sterspeler Cristiano Ronaldo, die een goed woordje zou hebben gedaan voor zijn landgenoot.

Real beschikt al over behoorlijk wat opties voor de voorhoede: Karim Benzema en Alvaro Morata bijvoorbeeld, maar desondanks denken de media in Spanje dat Silva voor maar liefst 58 miljoen euro de overstap zal maken naar de Primera División. Morata lijkt op zijn beurt weg te willen uit Madrid. In de afgelopen zomer maakte de Spanjaard een transfer van Juventus naar zijn oude liefde Real, maar coach Zinedine Zidane geeft steevast de voorkeur aan Benzema.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.