'Aanbieding uit Europa voor Messi: 100 miljoen per jaar'

'Aanbieding uit Europa voor Messi: 100 miljoen per jaar'
09 Januari 2017 08:20
© ProShots

De Argentijnse wereldster Lionel Messi heeft nog een contract tot medio 2018 bij zijn huidige werkgever FC Barcelona. Beide partijen zijn met elkaar in gesprek, maar dat verloopt vooralsnog moeizaam. De aanvaller kreeg al een bizarre aanbieding uit de Chinese Super League en ook het Italiaanse Internazionale gaat meedoen met de gekte.

De diverse Chinese clubs betalen natuurlijk ongelooflijk veel geld aan salaris. Neem bijvoorbeeld de landgenoot van Messi Carlos Tévez, die onlangs de overstap maakte van Boca Juniors naar het Verre Oosten en op die manier de best betaalde speler ter wereld werd. Ook El Pulga kan naar China, maar daarnaast is Internazionale dus een optie. De Italianen werden een tijdje geleden overgenomen door het Chinese investeringsbedrijf Suning en ook daar groeien de bomen tot in de hemel.

Naar verluidt heeft Inter Messi namelijk een salarisaanbieding gedaan van maar liefst honderd miljoen euro per seizoen. Dat is vele malen meer dan hij bij Barça kan verdienen: de Catalanen zijn weliswaar bereid om hun sterspeler een salarisverhoging te bieden, maar honderd miljoen euro per jaar behoort toch geenszins tot de mogelijkheden.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • NielsK +9564 09 Jan 2017 om 08:57 Rang: Goddelijk
    Wat een bull-shit! 100 mil per jaar, dat zou ik als ik Messi was al meteen weigeren! Hij heeft geld zat en je voetbalt eigenlijk voor een Chinees bedrijf in Italië