Bosz onthult: deze keeper speelt na de winterstop

Bosz onthult: deze keeper speelt na de winterstop
08 Januari 2017 07:14
© ProShots

De Eredivisie-topclub Ajax nam in de afgelopen transferzomer afscheid van zijn keeper Jasper Cillessen, die een mooie transfer maakte naar de Spaanse grootmacht FC Barcelona. Tim Krul werd op huurbasis aangetrokken als zijn vervanger, maar de Nederlander was nog wel geblesseerd. En in de tussentijd pakte André Onana zijn kans.

In gesprek met De Telegraaf stelt Bosz nu dat hij vast gaat houden aan de Kameroener tussen de palen in Amsterdam. "Het was natuurlijk de bedoeling dat Tim de korte periode tussen het vertrek van Jasper Cillessen en het fit zijn van Krul zou overbruggen. Maar Tim was nog niet fit en André heeft het gewoon goed gedaan en is betrouwbaar. Dat neem je allemaal mee in de keuze voor de rest van het seizoen. Aan de ene kant is het luxe, al is het voor Tim natuurlijk een heel vervelende situatie."

Over Krul in het specifiek zegt hij: "Tim is een geweldige jongen om mee te werken, maar hij is een ras-optimist. Toen hij bij ons kwam, hadden wij het idee dat hij binnen twee weken volledig met ons mee zou trainen. Ik hou van zijn enthousiasme, maar hij wilde al bij Jong Ajax meedoen terwijl hij nog geen groepstraining had meegedaan. Het moet ook reëel zijn en dit was levensgevaarlijk, man.Tim is met dat lange lichaam van hem natuurlijk ook niet de meest soepele en dan met zo'n kruisbandblessure. Wat hij wilde, kon gewoon niet."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over