'Griezmann: aanbieding van 260.000 euro per week'

'Griezmann: aanbieding van 260.000 euro per week'
06 Januari 2017 09:33
© ProShots

Aanvaller Antoine Griezmann liet een tijdje geleden nog weten dat hij helemaal geen boodschap had aan alle transfergeruchten rond zijn persoontje. De Engelse media hebben daar lak aan en stellen dat de zaakwaarnemer van de international van Frankrijk onlangs een mooie aanbieding binnen heeft gekregen.

Griezmann heeft een transferclausule in zijn contract staan en geïnteresseerde clubs kunnen hem naar verluidt voor ongeveer honderd miljoen euro overnemen. Volgens de laatste berichten is Manchester United van plan om dat te doen in de zomertransferperiode, maar dan moeten de Red Devils wel overeenstemming vinden met de speler zelf. Dat gaat vermoedelijk wel lukken, want de Engelsen hebben volgens de Daily Mail een flinke aanbieding neergelegd bij de zaakwaarnemer van Griezmann.

Laat de Fransman Atlético achter zich en verhuist hij naar Old Trafford, dan gaat United hem volgens de laatste berichten zo'n 260.000 euro per week betalen. Dat is overigens precies het bedrag dat middenvelder en vriend van Griezmann Paul Pogba opstrijkt: 13,3 miljoen euro per jaar ongeveer. In de Primera División verdient de aanvaller niet eens de helft van dit bedrag.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.