'Real Madrid biedt 90 miljoen euro én Morata'

'Real Madrid biedt 90 miljoen euro én Morata'
05 Januari 2017 06:36
© ProShots

Real Madrid mag gedurende de huidige transferperiode geen spelers vastleggen, maar in de aankomende zomer is dat juist weer wel het geval. Wat dat betreft lijkt De Koninklijke al zijn pijlen te richten op de Argentijnse dribbelaar Paulo Dybala. En voorzitter Florentino Pérez heeft goud geld over voor deze speler.

De grote Spaanse kranten melden op donderdagochtend namelijk dat Real maar liefst negentig miljoen euro af wil tikken voor Dybala. Maar dat niet alleen: De Koninklijke is volgens de laatste berichten ook bereid om aanvaller Alvaro Morata naar Turijn te laten vertrekken. De waarde van de uiteindelijke transfer zou in dat geval ongeveer 150 miljoen euro zijn, als we ervan uitgaan dat Morata 'kaal' zo'n zestig miljoen euro kost.

Real is niet de enige club met verregaande interesse in Dybala, want ook FC Barcelona is al een tijdje in de markt voor deze voetballer, die door veel ploegen gezien wordt als de nieuwe Lionel Messi. De Argentijn heeft zelf altijd gezegd dat hij zich goed op zijn plek voelt in de Italiaanse Serie A en onlangs benadrukte hij nog maar eens: "Ik heb nog niets getekend, er is geen nieuws."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.