‘Hulk komt binnen afzienbare tijd aan in Shanghai om transfer af te ronden’

Soccernews

De clubs uit de Chinese Super League hebben geld als water en dus is de algemene verwachting ook dat er nog wel wat toptransfer aan zitten te komen. Onder meer de Braziliaanse international Hulk lijkt naar het Verre Oosten te vertrekken. In het hier en nu staat de aanvaller nog onder contract bij het Russische Zenit Sint-Petersburg, maar zeer binnenkort komt hier vermoedelijk verandering in.

Volgens het medium [i]Sina Sports[/i] staat Hulk namelijk op het punt om een zeer lucratieve transfer te maken richting China. De Chinese club Shanghai SIPG heeft naar verluidt namelijk een bod neergelegd bij Zenit van maar liefst 55 miljoen euro en het lijkt er sterk op dat de Russen niet onwelwillend staan tegenover een verkoop. Guangzhou Evergrande, een andere Chinese club, zou zich in de winter al hebben gemeld bij Zenit met een bod van dertig miljoen euro, maar hier wensten de Russen niet mee akkoord te gaan.

Nu is men echter wél bereid om zijn sterspeler te verkopen aan de vermogende Chinezen. Voor Hulk is een overstap, zoals gezegd, bijzonder lucratief, want hij kan twintig miljoen per jaar gaan verdienen in het Verre Oosten.

[b]Update 28-6: Transfer Hulk zit er echt aan te komen[/b]
Volgens de Chinese en Russische media komt de Braziliaanse international Hulk binnen afzienbare tijd aan op het vliegveld van Shanghai. Vervolgens zal de aanvaller een contract ter waarde van twintig miljoen euro ondertekenen bij Shanghai SIPG. Dat betaalt op zijn beurt maar liefst 55 miljoen euro aan Zenit Sint-Petersburg om aan de slag te mogen gaan met de bonkige goalgetter.

Die zien we nooit meer …

  • Terug
  • Nou, misschien komt hij nog bovendrijven
41+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie