Lombaerts laat zich uit over transfer: “PSV of Ajax? Het is heel simpel”

Foto: Lombaerts laat zich uit over transfer: “PSV of Ajax? Het is heel simpel”

Het is goed mogelijk dat centrumverdediger Nicolas Lombaerts volgend seizoen in de Nederlandse Eredivisie voetbalt. De Belg, die in het hier en nu nog onder contract staat bij het Russische Zenit Sint-Petersburg, wil weg uit Rusland en naar verluidt hebben Ajax en PSV al naar hem geïnformeerd. Niets is echter nog concreet, zo vertelt de hoofdrolspeler in dit verhaal zelf aan [i]Voetbal International[/i].

Volgens de Belgische media zou hij een voorkeur hebben voor PSV, maar daar zegt Lombaerts zelf over: “Dat heb ik niet zo gesteld. Ik heb het wel ergens gelezen op een website, maar volgens mij hebben ze dat intussen alweer verwijderd. PSV of Ajax? Het is heel simpel, ik moet eerst wachten tot er iets concreets is. Het heeft niet zo veel zin dat ik nu een voorkeur ga uitspreken terwijl ik nog niet weet wat Zenit zelf wil… PSV rechtstreeks geplaatst voor de Champions League en Ajax niet? Dat weet ik, maar ik heb echt nog geen keuze gemaakt.”

Over de Eredivisie stelt hij: “Het is dichter bij huis. En in de Eredivisie wordt aanvallend en attractief gevoetbald, de stadions zien er prachtig uit. En met het niveau zit het wel goed. PSV stond vorig seizoen in de achtste finale van de Champions League, maakte het Atlético Madrid nog heel lastig. En dit jaar maakt ook Ajax nog kans zich voor het toernooi te kwalificeren.”

Ajax of PSV?

  • Ajax
  • PSV
1926+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie