'AZ klopt bij Ajax aan voor gedroomde versterking'

'AZ klopt bij Ajax aan voor gedroomde versterking'
17 Mei 2016 08:30
© ProShots

AZ heeft afgelopen seizoen goede zaken gedaan door op de vierde plek te eindigen in de Eredivisie. De Alkmaarders richten zich nu al op het komende seizoen en willen dan ook graag de selectie alvast versterken. Daarbij heeft de club het oog laten vallen op een speler van Ajax, zo meldt AZ Fanpage.

Het is Ricardo van Rhijn die in de zomerse transferperiode mogelijk de overstap maakt van Amsterdam naar Alkmaar. De rechtsback kwam dit seizoen bij Ajax amper aan speelminuten toe en lijkt klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière.

Bij AZ hoeft Van Rhijn er overigens niet vanuit te gaan dat hij sowieso een basisplaats zal krijgen. De rechtsachter zal het op moeten gaan nemen tegen Levi Opdam en Fernando Lewis. Mattias Johansson lijkt komende zomer te kiezen voor een transfer.

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • doncast +678 17 May 2016 om 11:16 Rang: Aanvoerder
    als hij zich niet te groot voelt moet hij het doen

Meer over

Ajax, AZ