‘Chelsea is bereid om tot dit miljoenenbedrag te gaan voor Ajacied Bazoer’

Soccernews

Riechedly Bazoer is toch wel een van de meest gewilde spelers van de hele Nederlandse Eredivisie. Naar verluidt zit half Europa achter de diensten van de jonge Ajacied aan en willen clubs als FC Barcelona, Manchester City en Manchester United hem wel hebben. De Premier League-topclub Chelsea hoort ook bij dit rijtje en heeft naar verluidt al bij Ajax aangegeven wat het precies wil betalen voor zijn transferdoelwit.

Het medium [i]ELF Voetbal Magazine[/i] weet dat de [i]Blues[/i] maximaal tot 31 miljoen euro willen gaan. Het is onbekend of daar vervolgens nog bonussen bovenop komen, maar dat lijkt wel logisch, omdat dergelijke constructies in het hedendaagse voetbal schering en inslag zijn. Napoli wilde een tijdje geleden nog twintig miljoen betalen voor Bazoer, plus een flink aantal bonussen, en dat bod werd geaccepteerd door Ajax … maar de speler in kwestie zelf wilde toen niet vertrekken.

Bazoer wordt als volgt geciteerd over zijn toekomst: “Natuurlijk streelt het je als je met zo veel clubs in verband wordt gebracht. Het betekent dat je het goed doet, maar meer ook niet. Ik heb het al zo vaak gezegd en zal het denk ik nog heel vaak moeten zeggen, maar ik heb het prima naar mijn zin bij Ajax.”

Eerder op vrijdag konden we nog lezen dat ook AS Roma aan een samenwerking met de bijzonder gewilde Ajacied denkt. [b][url=//news/353138/AS_Roma_in_de_markt_voor_bijzonder_gewilde_Ajacied,_openingsbod_van_20_miljoen]De Romeinen zouden al een aantal keer op de tribunes hebben gezeten en twintig miljoen willen betalen.[/url][/b]

31 miljoen genoeg?

  • Ja
  • Nee
1580+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie