Hake trekt vervelende conclusie: "Je hoopt dat het anders is"

Hake trekt vervelende conclusie:
15 April 2016 23:04
© ProShots

Het is FC Twente niet gelukt om de uitwedstrijd tegen De Graafschap te winnen. Bij een 0-1 voorsprong kwam de ploeg met een man meer te staan, maar in de slotfase werd desalniettemin een fatale tegentreffer geslikt: 1-1.

Trainer René Hake van de Tukkers baalde na afloop logischerwijs gigantisch. "Er waren een aantal momenten dat we de 2-0 en de 3-0 moesten maken, maar dat deden we niet. Vanuit de organisatie speelden wij niet goed", somberde hij tegenover FOX Sports. "De Graafschap kon te makkelijk voetballen. Dan kan het fout gaan en dat gebeurde ook."

Hake constateerde wel dat het gebrek aan sportieve doelen zichtbaar was bij FC Twente. "Je hoopt dat het anders is, maar bij ons was het zeker met elf tegen tien niet goed. Dat is slecht van ons. Het gaat erom dat iedereen zich aan de belangrijke afspraken houdt."

"Ik ben zeker boos", voegde Hake toe aan zijn verhaal. "Maar misschien is het beter om er even een nachtje over te slapen en kijken wat we ermee gaan doen."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • BennyEroke -174 13 Oct 2017 om 15:25 Rang: Aanvoerder
    wh0cd3794957 <a href=http://buydiclofenac.store>continued</a> <a href=http://buydiclofenac.store>diclofenac</a> http://buydiclofenac.store <a href=http://buy-diflucan.shop>diflucan 200 mg</a> <a href=http://buy-diflucan.shop>diflucan over the counter</a> http://buy-diflucan.shop <a href=http://buytadacip.work>tadacip</a> <a href=http://buytadacip.work>buy tadacip</a> http://buytadacip.work <a href=http://wellbutrin2017.us.com>buying wellbutrin</a> <a href=http://wellbutrin2017.us.com>home page</a> http://wellbutrin2017.us.com

Meer over