Bild komt met opmerkelijke openbaring: "Ajax kan hem gratis overnemen"

Bild komt met opmerkelijke openbaring:
23 Maart 2016 18:08
© ProShots

Ajax wordt de laatste dagen volop gelinkt aan Sebastién Haller, ook al vindt de huidige spits Arek Milik steeds beter zijn draai. Volgens diverse media willen directeur Marc Overmars en trainer Frank de Boer komende zomer een nieuwe spits naar Amsterdam halen.

Naast Haller is er nog een serieuze optie te noteren; Klaas-Jan Huntelaar. De Oranje-klant staat momenteel nog onder contract bij Schalke 04, maar Ajax zou beschikken over een zeer interessante clausule. Volgens de Bild is er namelijk vastgesteld dat Huntelaar komende zomer transfervrij over kan stappen naar zijn oud-werkgever.

De verbintenis in Gelsenkirchen loopt nog tot medio 2017 door, maar zal bij een x-aantal competitiewedstrijden in het laatste seizoen automatisch met één jaar verlengd worden. Een 'geheime clausule' schrijft verder dus dat Ajax hem gratis op zou kunnen pikken, al is het de vraag of The Hunter zelf heil ziet in een terugkeer.
Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Seagal +13824 23 Mar 2016 om 18:11 Rang: Utopisch
    Huntelaar is zwaar over zijn top heen! ik vraag me af of die Ajax echt verder helpt. in de BL laat hij weinig meer zien iig. ik had Milik lekker laten staan en voor dat geld wat bv een Haller moet kosten Ziyech gehaald. dan haal je echt een topspeler in huis met specifieke kwaliteiten die nu nog ontbreken op je middenveld