‘PSV, Feyenoord en zelfs Manchester United op de tribune voor NEC-pareltjes’

Soccernews

Eredivisie-promovendus NEC uit Nijmegen doet het dit seizoen bovenverwachting goed en dat is misschien zelfs nog wel een understatement. De mannen van coach Ernest Faber staan momenteel immers maar liefst vijfde en dat had men in De Goffert voor aanvang van de huidige voetbaljaargang toch niet durven dromen. De spelers van NEC brengen intussen behoorlijk wat interesse teweeg, met teams als Feyenoord, PSV en … Manchester United op de tribune.

Het medium [i]de Gelderlander[/i] meldt zaterdagmorgen het volgende: “Scouts uit heel Europa bevolken dit seizoen de tribunes van De Goffert. Ze komen met hordes tegelijk naar NEC, waarmee een leegloop in De Goffert dreigt. Celtic, Mainz, Dortmund, Frankfurt en PSV. Anderlecht, Gent, Lille, Bordeaux en Feyenoord.
Ja, zelfs Manchester United is al gesignaleerd. Die spionnen komen niet alleen voor Anthony Limbombe en Christian Santos. Duitse clubs hebben Wojciech Golla op het oog, de Portugese top heeft Janio Bikel in het vizier en huurling Todd Kane wordt gevolg door de top uit Nederland en Engeland. Brad Jones heeft net drie duels achter de rug, maar staat nu al op lijstjes van clubs op zoek naar een goede keeper.”

Faber reageert: “Bij NEC kunnen spelers zich ontwikkelen. Ze kunnen doorgroeien en dan komt een transfer in beeld. Die heeft NEC ook weer nodig om door te groeien. Ik maak me er geen zorgen over dat er spelers vertrekken. Dan moet de staf gewoon weer nieuwe spelers inpassen. Dat kan deze winter nog zijn, want ik houd echt nog rekening met een roerige slotdag van de transferperiode.”

Interesse logisch?

  • Ja
  • Nee
1406+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie