“Gevoelloze mensen maken op een gruwelijke wijze andere mensen dood”

Soccernews

Nog geen jaar na de aanslag op Charlie Hebdo heeft Frankrijk afgelopen vrijdag opnieuw te maken gekregen met aanslagen. Opnieuw heeft Edouard Duplan, die in 1983 werd geboren in Frankrijk, vol woede en afschuw gereageerd op de gebeurtenissen in zijn vaderland.

In januari dit jaar sprak Duplan zich uit over de aanslag op Charlie Hebdo en nu komt hij weer aan het woord. “De aanslag op Charlie Hebdo was gericht op het vrije woord, die van vrijdag op mensen die een avondje uit waren, op plekken die symbool staan voor de vrijheden die wij verworven hebben: een terras, een voetbalstadion, een concertzaal”, zo sprak de aanvaller van ADO Den Haag zich uit.

“De essentie is hetzelfde: gevoelloze mensen maken op een gruwelijke wijze andere mensen dood”, aldus de woorden van Duplan. Het gesprek over Charlie Hebdo van bijna een jaar terug is [url=//news/296017/Utrechter_woest:_Dit_zijn_zielige_stakkers_die_geen_leven_hebben]hier[/url] terug te vinden.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie