Heracles-oefenmeester Stegeman: "Er zat bij ons inderdaad meer gif in"

Heracles-oefenmeester Stegeman:
29 Augustus 2015 23:55
© ProShots

Het winnen van de Tukkerse derby is natuurlijk altijd mooi, maar Heracles Almelo doet het de laatste tijd ook nog eens heel erg goed. De Heraclieden hebben al negen punten verzameld uit vier wedstrijden, en daarmee zijn ze zelfs even koploper in de Eredivisie. Coach John Stegeman levert vooralsnog dus uitstekend werk af.

De oefenmeester van Heracles vertelt voor de camera’s van FOX Sports: "Ik denk dat dit een moeilijk wedstrijd was voor ons. De eerste helft openden we nog heel erg agressief, maar vervolgens hadden we veel moeite om er druk op te krijgen. Vooral het middenveld, ik vond dat we heel matig kantelden op de buitenkanten, waardoor zij continu vrij konden komen op het middenveld. En daar hebben ze gewoon een aantal heel aardige spelers lopen."

Stegeman zegt verder: "In de rust hebben we een poging gewaagd om het een en ander om te zetten. Om de buitenspelers ietsjes meer aan de binnenkant te laten voetballen. Ik denk dat dat uiteindelijk misschien niet top ging, maar dat we wel wat meer controle konden krijgen over de wedstrijd. Er zat inderdaad meer gif in ons elftal dan in dat van FC Twente, maar dat is denk ik ook iets waar we het van moeten hebben."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • pollie -2197 21 Sep 2017 om 22:05 Rang: Wereldkampioen
    SDC Putten - Psv trouwens 2-0.
  • pollie -2197 21 Sep 2017 om 22:13 Rang: Wereldkampioen
    Ik zie weer duimpjes verschijnen, m'n fan is er weer.
    Ik heb het vermoeden wie het is. Ik denk dat hij nog effe wacht en dan weer een Feyenoord item post.