Ajax kan bankzitter na jaar al doorverkopen naar Italië

Ajax kan bankzitter na jaar al doorverkopen naar Italië
03 Maart 2015 22:51
© ProShots

Richairo Zivkovic kan bij Ajax niet rekenen op speeltijd in het eerste elftal, toch mag hij dromen van een snelle transfer naar het buitenland. De spits staat namelijk in de belangstelling van AS Roma.

Afgelopen zomer kwam hij over van FC Groningen en moest vervolgens eerst rijpen in het beloftenteam. Dat deed hij na een moeizame start zeer overtuigend en heeft volop gescoord. Toch kwam hij bij Frank de Boer pas tot vier wedstrijden. Afgelopen zondag was hij nog zeer verbolgen.

Tegen PSV werd hij op het laatste moment buiten de selectie gelaten en zat als negentiende man op de tribune. Vanuit Italië is er echter wel interesse. Roma Calcio brengt namelijk naar buiten dat AS Roma hem wil overnemen. De Italianen zouden vijf miljoen euro willen overmaken naar Amsterdam.

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

4 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • Morfe0 -9550 03 Mar 2015 om 22:56 Rang: Utopisch
  Dan moet je Sigthorsson opsturen in het vliegtuig , nee zonder gekheid , Milik en Zivkovic , en eventueel El Ghazi kunnen in de spits , die 3 moeten het uitmaken , en El Ghazi kan ook op de flank terecht , ik zou Richairo niet verkopen.
 • Juan Jesus Castillo +409 03 Mar 2015 om 23:52 Rang: Semi-prof
  Niet goed genoeg voor Ajax 1 en dan naar AS Roma? Dé manier om een talent zijn carrière naar de knoppen te laten helpen.

  Die jongen moet geduld hebben. Een betere leerschool dan bij Ajax en Frank de Boer kan hij denk ik niet hebben.
 • flexen +5014 04 Mar 2015 om 09:38 Rang: Goddelijk
  Spelers moeten leren nadenken voor ze tekenen bij Ajax. De concurrentie is moordend daar.
 • DiDi +132 04 Mar 2015 om 10:55 Rang: Wereldkampioen
  Spelers moeten leren nadenken voor ze tekenen bij Ajax. De concurrentie is moordend daar.


  Dat heb je bij een topclub.......