Van Gaal: "Toen ik het stadion binnenkwam kreeg ik een staande ovatie"

Van Gaal:
06 Januari 2015 18:35
© ProShots

Manchester United-manager Louis van Gaal is tijdens de eerste zes maanden van zijn verblijf op Old Trafford positief verrast door de fans. Ook in de maanden dat de resultaten slecht waren, bleven de supporters geloven in de Nederlandse coach.

Na elf wedstrijden merkte Van Gaal hoe warm de fans van United zijn. "We hadden dertien punten, en ik kwam het stadion inlopen met het idee dat de fans niet blij zouden zijn. Maar ze stonden op en gaven een staande ovatie toen ik het stadion binnenkwam", aldus de manager van de Premier League-club, die zich inmiddels weer in de top van de competitie heeft gemeld.

"Ik heb de tijd gehad om al mijn spelers te leren kennen en ze zijn heel erg goed. Het is een spannende tijd, maar daarvoor ben ik manager geworden", vervolgt Van Gaal op de website van zijn club. "We zijn nog niet ver genoeg in het bouwproces, maar hopelijk gaan we onszelf nog verbeteren."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

4 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • puntje +895 06 Jan 2015 om 18:38 Rang: Goddelijk
  Zal toch minstens moeten blijven staan waar ze nu staan. Ze hebben geluk dat Liverpool niet het niveau haalt van het vorige seizoen en dat Arsenal, Everton en Tottenham niet beter zijn gaan presteren. Ik geef ze best kans om derde te worden, titel zal lastig worden.
 • acmilan1707 +106 06 Jan 2015 om 19:00 Rang: Basisspeler
  1of 2 wereldverdedigers en ik zie ze meedoen om de titel(in ieder geval volgend jaar)
 • AJACIEDFOREVER +245 06 Jan 2015 om 19:29 Rang: Utopisch
  Volgens mij kreeg hij daar zelf ook n staande ovatie van.
 • ogierepier 0 08 Jan 2015 om 04:12 Rang: Amateur
  Als hij derde wordt heeft 'ie het naar behoren gedaan. Hij heeft veel geld uit mogen geven. Tegen het grote geld van Chelsea en City kun je niet opboksen in 1 seizoen, maar derde zou gewoon prima zijn.