Opmerkelijk ritueel Kazim om opmerkelijke reden: “Zo zegen ik het veld”

Soccernews

Het maakt niet uit of het een training of een wedstrijd betreft, Colin Kazim-Richards stapt nooit een veld op zonder met één voet over de zijlijn te hinkelen. Bij het verlaten van het veld doet de Feyenoord-aanvaller precies hetzelfde.

“Ik doe dat sinds ik Alex de Souza ontmoette”, legt Kazim-Richards donderdag uit in gesprek met [i]Metro[/i]. “Op die manier zegen ik het veld. Niet alleen voor mezelf en mijn teamgenoten, maar ook voor de tegenstander. Het is ons werk waarmee we onze gezinnen kunnen onderhouden, dus ik wil niet dat er ook maar iemand geblesseerd raakt. Hop, hop, god houd ons gezond.”

“Alex deed het ook altijd en nadat ik er met hem over had gesproken, ging ik het ook doen. Voor mij is het belangrijk, omdat ik al zo veel mensen om mij heen ben verloren. Daarom raakte het mij in mijn hart. Als ik het veld op of af hinkel, denk ik aan hen en hoop ik dat iedereen gezond en wel weer naar zijn familie kan. Ik ben nog nooit vergeten te hinkelen, nooit”, aldus Kazim.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie