Geruchtenmolen: ‘Heerenveen gaat zakendoen met Engelse club’

Soccernews

De geruchtenmolen draait op volle toeren nu het WK in Brazilië is afgelopen en ook een groot aantal Eredivisie-spelers komt daarin voor. [i]SoccerNews.nl[/i] houdt alle geruchten met betrekking tot Eredivisie-spelers bij.

[b]Heerenveen raakt aanvaller kwijt aan Engelse club (31-08-2014 08.00 uur)[/b]
Yanic Wildschut staat op het punt om zijn loopbaan te vervolgen in Engeland. De aanvaller van sc Heerenveen reist zondag naar Middlesbrough af, waar hij gaat onderhandelen over een meerjarig contract. Dat meldt [i]De Telegraaf[/i].
(Lees alles via: [url=//news/271843/Heerenveen_lijkt_aanvaller_kwijt_te_raken_aan_Engelse_club#ixzz3BxFzqCXl]Herenveen lijkt aanvaller kwijt te raken aan Engelse club[/url]

[b]Ajax meldt zich bij zaakwaarnemer van beoogde nieuwe middenvelder (31-08-2014 07.30 uur)[/b]
Ajax heeft zich bij de zaakwaarnemer van Daley Sinkgraven gemeld. Dat bevestigde het talent van sc Heerenveen na de 3-1-overwinning op FC Utrecht tegenover de camera van FOX Sports. De verwachting van directeur Hans Vonk is dat Ajax zondag bij Heerenveen aanklopt.
(Lees alles via: [url=//news/271841/Ajax_meldt_zich_bij_zaakwaarnemer_van_beoogde_nieuwe_middenvelder#ixzz3BxFC5pn4]Ajax meldt zich bij zaakwaarnemer van beoogde nieuwe middenvelder[/url])

[b]Excelsior komt weer uit in Tilburg: slachtoffer van Lamprou in beeld (30-08-2014 17.40)[/b]
In de zoektocht naar een nieuwe keeper is Excelsior uitgekomen bij Willem II, zo schrijft [i]Voetbal International[/i]. De Rotterdammers willen de gelederen versterken met David Meul, die na de komst van Kostas Lamprou op een zijspoor is beland in Tilburg.
(Lees alles via: [url=//news/271767/Excelsior_komt_weer_uit_in_Tilburg:_slachtoffer_van_Lamprou_in_beeld]Excelsior komt weer uit in Tilburg: slachtoffer van Lamprou in beeld[/url])

[img]//uploads/david-meul(willem-ii)(2).jpg[/img]

[b]’Ajax bedingt percentage doorverkoop, Blind tekent voor vier jaar’ (30-08-2014 09.05)[/b]
Ajax raakt naar alle waarschijnlijkheid Daley Blind in het komende weekeinde kwijt aan Manchester United. De Oranje-international gaat een vierjarig contract ondertekenen bij Manchester United, met een optie voor nog een seizoen. Dit meldt Mike Verheij op zijn Twitter-account. Daarnaast slaagden de Amsterdammers erin een doorverkoop percentage te bedingen.
(Lees alles via: [url=//news/271675/Ajax_bedingt_percentdage_doorverkoop,_Blind_tekent_voor_vier_jaar]’Ajax bedingt percentage doorverkoop, Blind tekent voor vier jaar'[/url])

[b]’Feyenoord geeft hoop op komst droomaanwinst zo goed als op’ (30-08-2014 07.16)[/b]
Feyenoord lijkt de komst van Bas Dost definitief uit het hoofd te moeten zetten. Volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i] is de kans op de komst van de spits van VfL Wolfsburg nog nooit kleiner geweest.
(Lees alles via: [url=//news/271655/Feyenoord_geeft_hoop_op_komst_droomaanwinst_zo_goed_als_op]’Feyenoord geeft hoop op komst droomaanwinst zo goed als op'[/url])

[b]Defensieve topkandidaat gaat alsnog aan neus PSV voorbij’ (30-08-2014 07.04)[/b]
PSV had goede hoop om na Andrès Guardado nóg een WK-ganger van Mexico aan te trekken. Diego Reyes was namelijk de belangrijkste kandidaat om de Eindhovense defensie te versterken, maar zijn komst is van de baan. Dat meldt [i]De Telegraaf[/i].
(Lees alles via: [url=//news/271653/Defensieve_topkandidaat_gaat_alsng_aan_neus_PSV_voorbij]’Defensieve topkandidaat gaat alsnog aan neus PSV voorbij'[/url])

[b]’Nachtmerrie Ajax waarheid: Blind voor enorm bedrag naar Manchester United’ (30-08-2014 02.07)[/b]
De grootste nachtmerrie van Ajax is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgekomen. De Amsterdammers zien Daley Blind namelijk per direct de overstap maken naar Manchester United, meldt [i]De Telegraaf[/i].
(Lees alles via: [url=//news/271651/Nachtmerrie_Ajax_waarheid:_Blind_voor_enorm_bedrag_naar_Manchester_United]’Nachtmerrie Ajax waarheid: Blind voor enorm bedrag naar Manchester United'[/url])

[img]//uploads/daley-blind(ajax)(11-08-2014).jpg[/img]

[b]Zimbabwaanse spits in Enschede: “Binnen 48 uur weten we het” (29-08-2014 19.40 uur)[/b]
FC Twente lijkt in de slotdagen van de transfermarkt nog een slag te slaan. De Enschedeërs hebben het voorzien op Knowledge Musona, die momenteel in Enschede is voor een medische keuring. Dat meldt zijn zaakwaarnemer Paschalis Tountouris aan [i]Gagasi FM[/i].
(Lees alles via: [url=//news/271609/Zimbabwaanse_spits_in_Enschede:_Binnen_48_uur_weten_we_het]Zimbabwaanse spits in Enschede: “Binnen 48 uur weten we het”[/url])

[b]’Ajax richt vizier op middenvelder van sc Heerenveen’ (29-08-2014 06.33)[/b]
Mogelijk haalt Ajax met de transferdeadline in zicht nog een nieuwe middenvelder naar Amsterdam. Daley Sinkgraven brak vorig seizoen definitief door in de Eredivisie en is nu in beeld bij de regerend landskampioen. De negentienjarige Sinkgraven heeft bij sc Heerenveen een contract tot medio 2017.
(Lees alles via: [url=//news/271457/Ajax_richt_vizier_op_middenvelder_van_sc_Heerenveen]’Ajax richt vizier op middenvelder van sc Heerenveen'[/url])

[b]’Feyenoorder staat voor overgang naar Belgische topclub’ (29-08-2014 06.18)[/b]
Feyenoord gaat mogelijk nog deze maand afscheid nemen van Ruud Vormer. De middenvelder werd nooit een onbetwiste basisspeler in Rotterdam en staat nu voor een vertrek naar België. Club Brugge heeft volgens de NOS een vierjarig contract klaarliggen.
(Lees alles via: [url=//news/271453/Feyenoorder_staat_voor_overgang_naar_Belgische_topclub]’Feyenoorder staat voor overgang naar Belgische topclub'[/url])

[b]’Europese topclub haakt af in gevecht om Clasie’ (29-08-2014 06.12)[/b]
Jordy Clasie kon donderdagavond nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst. Eén ding lijkt wel zeker: FC Porto wordt niet zijn nieuwe werkgever. Volgens de [i]NOS[/i] heeft de Portugese formatie de strijd om de Feyenoorder definitief gestaakt.
(Lees alles via: [url=//news/271451/Europese_topclub_haakt_af_in_gevecht_om_begeerde_Clasie]’Europese topclub haakt af in gevecht om Clasie'[/url])

[b]’Exodus Feyenoord houdt aan: Turkse club meldt zich voor spits’ (28-08-2014 08.53)[/b]
De massale uittocht van spelers bij Feyenoord lijkt nog altijd niet ten einde. Samsunspor heeft zich deze week in Rotterdam gemeld voor de overname van Anass Achahbar, meldt [i]Voetbal International[/i].
(Lees alles via: [url=//news/271277/Exodus_Feyenoord_houdt_aan:_Turkse_club_meldt_zich_voor_spits]’Exodus Feyenoord houdt aan: Turkse club meldt zich voor spits'[/url])

[b]Mainz meldt zich voor verdediger FC Twente (27-08-2014 13.47)[/b]
FSV Mainz 05 is zeer geïnteresseerd in Andreas Bjelland. Volgens [i]BILD[/i] staat de Deense verdediger hoog op het verlanglijstje van de Bundesliga-club en zijn Mainz en Bjelland reeds in overleg.

(Lees alles via: [url=//news/271143/Twente-verdediger_kan_in_Duitsland_herenigd_worden_met_trainer]’Twente-verdediger kan in Duitsland herenigd worden met trainer'[/url])

[img]//uploads/arturo-vidal(juventus)(2).jpg[/img]

[b]Manchester United richt zijn pijlen op Vidal (27-08-2014 12.04)[/b]
Een dag nadat Manchester United Angel di Maria heeft aangetrokken, richt de club zich alweer op een volgend target. Artur Vidal moet naar Old Trafford komen en dus is de club van Louis van Gaal volop in onderhandeling met Juventus, zo meldt [i]The Daily Mail[/i]. Vidal moet zo’n 38 miljoen euro kosten.

(Lees alles via:[url=//news/271123/Manchester_United_voert_lange_gesprekken_met_Juventus]’Manchester United voert lange gesprekken met Juventus'[/url])

[b]Alderweireld op weg naar de Premier League (27-08-2014 11.40)[/b]
Toby Alderweireld wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan Sunderland, zo meldt [i]het Laatste Nieuws[/i]. De Premier League-club heeft al een akkoord bereikt met Atlético Madrid, maar moet wel nog met de speler de laatste details bespreken.

(Lees alles via: [url=//news/271119/Altético_verhuurt_Alderweireld_aan_Premier_League-club]’Altético verhuurt Alderweireld aan Premier League-club'[/url])

[b]Feyenoord en FC Twente strijden om handtekening Van Anholt (25-08-2014 08.00)[/b]
Feyenoord en FC Twente gaan opnieuw samen strijden om de handtekening van een speler van sc Heerenveen. Eerder hadden beide clubs al interesse in Hakim Ziyech, die uiteindelijk de voorkeur gaf aan Twente, en volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i] hebben de clubs nu ook allebei interesse in verdediger Pelé van Anholt.

(Lees alles via:[url=//news/270693/Feyenoord_en_FC_Twente_strijden_om_handtekening_Van_Anholt]Feyenoord en FC Twente strijden om handtekening Van Anholt[/url])

[b]Naast FC Porto zou ook Southampton interesse hebben in Clasie (25-08-2014 07.50)[/b]
Jordy Claise wordt al weken in verband gebracht met FC Porto, maar ook Southampton zou nog interesse kunnen gaan tonen in de middenvelder van Feyenoord. De club uit de Premier League, die onder leiding staat van Ronald Koeman, raakt mogelijk middenvelder Morgan Scheiderlin nog kwijt aan Tottenham Hotspur, waardoor volgens [i]De Telegraaf[/i] Clasie in beeld zou komen bij [i]The Saints[/i].

(Lees alles via: [url=//news/270691/Naast_FC_Porto_zou_ook_Southampton_interesse_hebben_in_Clasie]Naast FC Porto zou ook Southampton interesse hebben in Clasie[/url])

[b]Bij Ajax mislukte spits moet nieuwe aanvalsleider van Feyenoord worden (25-08-2014 07.40)[/b]
Fred Rutten was afgelopen zaterdag in Frankrijk toeschouwer bij het duel tussen Olympique Nice en Girondins Bordeaux (1-3). De oefenmeester van Feyenoord wilde volgens [i]De Telegraaf[/i] Dario Cvitanich, die eerder voor Ajax speelde, aan het werk zien, maar de spits was geblesseerd en kwam dus niet in actie voor Nice.
(Lees alles via: [url=//news/270689/Bij_Ajax_mislukte_spits_moet_nieuwe_aanvalsleider_van_Feyenoord_worden]Bij Ajax mislukte spits moet nieuwe aanvalsleider van Feyenoord worden[/url])

[b]Van Gaal zet vaart achter komst van Ajacied (24-08-2014 09.00)[/b]
Nu het einde van de transferperiode nadert, wil Louis van Gaal niet langer treuzelen. De Manchester United-manager heeft Angel di Maria zo goed als binnen en wil daarnaast serieus werk maken van de komst van Daley Blind en Nigel de Jong. Dat meldt de [i]Daily Star[/i]. Welke rol Van Gaal voor Blind in gedachten heeft, is onbekend.
(Lees alles via: [url=//news/270483/Van_Gaal_wil_naast_Blind_ook_haast_maken_met_andere_Oranje-international]Van Gaal wil naast Blind ook haast maken met andere Oranje-international[/url])

[b]FC Utrecht vindt nog een Ajacied ‘interessant’; ook Liverpudlian in beeld (23-08-2014 18.45)[/b]
FC Utrecht weet de weg naar Amsterdam goed te vinden. De Domstedelingen hebben serieuze interesse in Tobias Sana en ook Mitchell Dijks is in beeld. Van concrete interesse is echter nog geen sprake.
(Lees alles via: [url=//news/270421/FC_Utrecht_vindt_nog_een_Ajacied_interessant;_ook_Liverpudlian_in_beeld]FC Utrecht vindt nog een Ajacied ‘interessant’; ook Liverpudlian in beeld[/url])

[b]Feyenoord wijst geïnteresseerde Franse topclub de deur (23-08-2014 14.34)[/b]
Olympique Marseille heeft een poging gedaan om Terence Kongolo los te weken bij Feyenoord, schrijft [i]L’Equipe[/i]. De Rotterdamse Eredivisionist heeft echter direct aangegeven dat een verkoop van de international niet tot de mogelijkheden behoort.
(Lees alles via: [url=//news/270383/Feyenoord_wijst_ge%C3%AFnteresseerde_Franse_club_de_deur]Feyenoord wijst geïnteresseerde Franse topclub de deur[/url])

[b]FC Utrecht maakt interesse in Sana wereldkundig (23-08-2014 14.19)[/b]
De naam van Tobias Sana prijkt op het verlanglijstje van FC Utrecht. Dat meldde algemeen directeur Wilco van Schaik zaterdag in gesprek met [i]RTV Utrecht.[/i] De club uit de Domstad wil voor het verstrijken van de transferdeadline nog enkele versterkingen aantrekken.
(Lees alles via: [url=//news/270381/Ajacied_in_beeld_bij_FC_Utrecht:_Hij_staat_al_twee_jaar_op_onze_lijst]FC Utrecht maakt interesse in Sana wereldkundig[/url])

[img]//uploads/tobias-sana(ajax)(18-07-2014).jpg[/img]

[b]Porto legt verhoogd bod op Clasie neer in Rotterdam (23-08-2014 07.54)[/b]
FC Porto wil voor de tweede keer deze transferperiode een speler losweken bij Feyenoord en heeft daarom zijn bod op Jordi Clasie verhoogd. De Portugezen willen nu zo’n acht miljoen euro betalen.
(Lees alles via: [url=//news/270309/Porto_legt_verhoogd_bod_op_Clasie_neer_in_Rotterdam#ixzz3BBx0aLzO]Porto legt verhoogd bod op Clasie neer in Rotterdam[/url])

[b]PSV dichtbij huur van Mexicaans international (22-08-2014 20.52)[/b]
Het is vrijwel zeker dat PSV het komend seizoen kan beschikken over Andres Guardado. De Mexicaan zal worden gehuurd van Valencia, waar hij niet kan rekenen op een basisplek.
(Lees alles via: [url=//news/270277/PSV_dichtbij_huur_van_Mexicaans_international]PSV dichtbij huur van Mexicaans international[/url])

[b]’PSV strijdt met diverse Europese clubs om Servische goalgetter’ (22-08-2014 10.45)[/b]
Hoewel PSV deze zomer Luuk de Jong weghaalde bij Borussia Mönchengladbach, zouden de Eindhovenaren in de markt zijn voor nog een aanvaller. Volgens [i]The Daily Record[/i] heeft PSV ‘zeer veel’ interesse in Stefan Scepovic, een 24-jarige Servische aanvaller in dienst van Sporting Gijon uit Spanje.
(Lees alles via: [url=//news/270165/PSV_strijdt_met_diverse_Europese_clubs_om_Servische_goalgetter]’PSV strijdt met diverse Europese clubs om Servische goalgetter'[/url])

[b]Feyenoord wil middenvelder terughalen uit Premier League (22-08-2014 05.58[/b]
Versterking voor de middelste linie, daar is Feyenoord naar op zoek. Naast Jens Toornstra is naar verluidt ook Karim El Ahmadi in beeld bij de Rotterdammers. De middenvelder speelde in het verleden al in De Kuip en werkte tevens al samen met Fred Rutten. Zelf staat El Ahmadi open voor een terugkeer naar Nederland.
(Lees alles via: [url=//news/270113/Feyenoord_wil_middenvelder_uit_Premier_League_terughalen_naar_De_Kuip]Feyenoord wil middenvelder uit Premier League terughalen naar De Kuip[/url])

[b]Feyenoord kan ‘wunschspieler’ vergeten: “Op beide vragen is het antwoord ‘nee'” (21-08-2014 13.24)[/b]
Feyenoord lijkt de komst van Bas Dost definitief uit het hoofd te moeten zetten. Er zit totaal geen schot in de transfer van de speler van VfL Wolfsburg en bovendien is de spits zelf niet erg happig op een overstap naar Rotterdam.
(Lees alles via: [url=//news/269997/Feyenoord_kan_wunschspieler_vergeten:_Op_beide_vragen_is_het_antwoord_nee]Feyenoord kan ‘wunschspieler’ vergeten: “Op beide vragen is het antwoord ‘nee'”[/url])

[img]//uploads/florian-jozefzoon(psv)(19-08-2014).jpg[/img]

[b]PSV wil gewilde bankzitter niet verkopen aan belangstellende Eredivisie-clubs (21-08-2014 08.00)[/b]
Florian Jozefzoon blijft dit seizoen gewoon bij PSV. De aanvaller staat in de belangstelling van diverse clubs, waaronder ADO Den Haag, maar mag van zijn Eindhovense werkgever niet vertrekken. PSV denkt de aanvaller nog goed te kunnen gebruiken en acht hem belangrijk voor de breedte van de selectie.
(Lees alles via: [url=//news/269929/PSV_wil_gewilde_bankzitter_niet_verkopen_aan_belangstellende_Eredivisie-clubs]PSV wil gewilde bankzitter niet verkopen aan belangstellende Eredivisie-clubs[/url])

[b]Ajax neemt de tijd voor Plan B, Premier League-aanvaller niet in beeld (21-08-2014 07.30)[/b]
Ajax schakelt over naar Plan B nu Samuel Eto’o niet op tijd heeft aangegeven dat hij naar Amsterdam wil. Volgens journalist van De Telegraaf Mike Verweij ligt het niet in de lijn van verwachting dat er snel een alternatief gepresenteerd wordt.
(Lees alles via: [url=//news/269925/Ajax_neemt_de_tijd_voor_Plan_B,_Premier_League-aanvaller_niet_in_beeld]Ajax neemt tijd voor Plan B, Premier League-aanvaller niet in beeld[/url])

[b]Ajax stelt Eto’o ultimatum: “Deadline is om 18.00 uur” (20-08-2014 06.40)[/b]
Het lijkt woensdag eindelijk duidelijk te worden of de toekomst van Samuel Eto’o in Amsterdam ligt. De aanvaller heeft al geruime tijd een voorstel van Ajax op zak, maar heeft nog altijd geen beslissing genomen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft Eto’o nu een ultimatum gesteld.
(Lees alles via: [url=//news/269727/Ajax_stelt_Etoo_ultimatum:_Deadline_is_om_18.00_uur]Ajax stelt Eto’o ultimatum: “Deadline is om 18.00 uur”[/url])

[b]’FC Utrecht wil plots overbodige sterkhouder oppikken bij Feyenoord’ (19-08-2014 11.14)[/b]
Feyenoord doet er momenteel alles aan om Jens Toornstra los te weken bij FC Utrecht, maar andersom willen de Domstedelingen ook zaken doen met de Rotterdammers. Ruben Schaken staat namelijk hoog op de verlanglijst in Utrecht. Dat meldt [i]Tjerkstra Media[/i].
(Lees alles via: [url=//news/269591/FC_Utrecht_wil_plots_overbodige_sterkhouder_oppikken_bij_Feyenoord]’FC Utrecht wil plots overbodige sterkhouder oppikken bij Feyenoord'[/url])

[b]’AZ is bereid om wisselspelers in te zetten bij transfer Van Duinen’ (19-08-2014 09.12)[/b]
Nu Aron Jóhannsson nog minimaal zes weken is uitgeschakeld vanwege een liesoperatie, gaat AZ vol voor Mike van Duinen. Volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i] willen de Alkmaarders eventueel zelfs een wisselspeler inzetten om de transfer snel rond te krijgen.
(Lees alles via: [url=//news/269567/AZ_is_bereid_om_wisselspelers_in_te_zetten_bij_transfer_Van_Duinen]’AZ is bereid om wisselspelers in te zetten bij transfer Van Duinen'[/url])

[img]//uploads/mike-van-duinen(ado-den-haag)(17-08-2014).jpg[/img]

[b]’FC Groningen bekijkt talentvolle Zweedse middenvelder’ (19-08-2014 07.46)[/b]
FC Groningen lijkt in de zoektocht naar nog een middenvelder uit te komen bij Simon Tibbling van Djurgradens IF, zo weet [i]de Telegraaf[/i]. De negentienjarige Zweed werd maandagavond bekend door technisch directeur Hans Nijland tijdens de competitiewedstrijd tegen Mjallby (4-0 zege).
(Lees alles via: [url=//news/269549/FC_Groningen_bekijkt_talentvolle_Zweedse_middenvelder]’FC Groningen bekijkt talentvolle Zweedse middenvelder'[/url])

[b]’BK Aalborg wil naast Gorter ook Ajacied aantrekken’ (19-08-2014 07.34)[/b]
BK Aalborg, dat eerder al Donny Gorter huurde van AZ, heeft zijn pijlen gericht op Tobias Sana, zo weet [i]de Telegraaf[/i]. De Deense topclub zou zich zelfs al officieel gemeld hebben bij directeur voetbalzaken Marc Overmars voor de rappe Zweed.
(Lees alles via: [url=//news/269547/BK_Aalborg_wil_naast_Gorter_ook_Ajacied_aantrekken]’BK Aalborg wil naast Gorter ook Ajacied aantrekken'[/url])

[b]PSV en ADO Den Haag akkoord over terugkeer verdediger (19-08-2014 07.23)[/b]
Timothy Derijck staat voor een terugkeer naar ADO Den Haag, zo meldt [i]de Telegraaf[/i]. De Residentieclub heeft al een akkoord bereikt met PSV over de verdediger, die nu moet afwachten totdat zijn manager en zijn aanstaande werkgever het contract hebben opgesteld.
(Lees alles via: [url=//news/269545/PSV_en_ADO_Den_Haag_akkoord_over_terugkeer_verdediger]PSV en ADO Den Haag akkoord over terugkeer verdediger[/url])

[b]’Op transferlijst geplaatst Feyenoord-target kost nog altijd drie miljoen euro’ (19-08-2014 07.00)[/b]
Bij Feyenoord droomt men nog altijd van een terugkeer van John Guidetti naar de Kuip. Die droom kreeg maandag een kleine boost toen bekend werd dat de Zweed op de transferlijst is geplaatst, maar dat betekent nog niet dat hij gratis mag vertrekken bij Manchester City. Volgens The [i]Daily Telegraph[/i] wil de Engels kampioen nog altijd zo’n 3,1 miljoen euro ontvangen voor de aanvaller.
(Lees alles via: [url=//news/269541/Op_transferlijst_geplaatst_Feyenoord-target_kost_nog_altijd_drie_miljoen_euro]’Op transferlijst geplaatst Feyenoord-target kost nog altijd drie miljoen euro'[/url])

[b]’Ajax en Twente mikken op Duits jeugdinternational’ (19-08-2014 06.18)[/b]
Ajax en FC Twente zijn verwikkeld in de strijd om de handtekening van een jonge Duitser. Beide clubs zouden zich graag versterken met de middenvelder Julian Wiegl die momenteel uitkomt voor 1860 München, zo meldt het [i]Algemeen Dagblad[/i].
(Lees alles via: [url=//news/269531/Ajax_en_Twente_mikken_op_Duits_jeugdinternational]’Ajax en Twente mikken op Duits jeugdinternational'[/url])

[b]Ook andere Rotterdamse club meldt zich voor middenvelder van FC Utrecht (18-08-2014 23.08)[/b]
FC Utrecht raakt de komende dagen misschien zelfs twee middenvelders kwijt. Jens Toornstra staat nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord. Utrecht kreeg daarnaast ook een belletje vanuit Rotterdam voor Adam Sarota. Excelsior wil hem graag overnemen. Dat meldt [i]RTV Utrecht[/i].
(Lees alles via: [url=//news/269523/Ook_andere_Rotterdamse_club_meldt_zich_voor_middenvelder_van_FC_Utrecht]Ook andere Rotterdamse club meldt zich voor middenvelder van FC Utrecht[/url])

[img]//uploads/adam-sarota(fc-utrecht)(27-07-2014).jpg[/img]

[b]Feyenoord start gesprekken met Utrecht en Toornstra (18-08-2014 20.20)[/b]
Feyenoord heeft de jacht op Jens Toornstra officieel geopend. De Rotterdamse club heeft contact gelegd met de middenvelder en diens club, FC Utrecht. Dat maakt technisch directeur Martin van Geel bekend.
(Lees alles via: [url=//news/269493/Feyenoord_start_gesprekken_met_Utrecht_en_Toornstra]Feyenoord start gesprekken met Utrecht en Toornstra[/url])

[b]Heerenveen handelt snel en lijkt probleemkind binnen te halen (18-08-2014 18.30)[/b]
Jeroen Lumu lijkt op weg naar sc Heerenveen. De jeugdige aanvaller vertrok maandag bij het Bulgaarse Ludogorets, nadat zijn contract werd ontbonden. Heerenveen zag zijn kans schoon en is volgens [i]Voetbal International[/i] dicht bij een akkoord met Lumu. Technisch directeur Hans Vonk wil het nieuws ‘bevestigen noch ontkennen’.
(Lees alles via: [url=//news/269469/Update:_Heerenveen_handelt_snel_en_lijkt_probleemkind_binnen_te_halen]Heerenveen handelt snel en lijkt probleemkind binnen te halen[/url])

[b]’Feyenoord wil twaalf miljoen euro, gesprekken vast’ (17-08-2014 21.00)[/b]
De onderhandelingen tussen Feyenoord en FC Porto over een transfer van Jordy Clasie zijn vastgelopen. Dat meldt [i]RTV Rijnmond[/i] zondagavond. Volgens de regionale omroep lijkt de Portugese topclub niet te voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord. De kans op een langer verblijf van Clasie in Rotterdam is daarom groter geworden.
(Lees alles via: [url=//news/269295/Feyenoord_wil_twaalf_miljoen_euro,_gesprekken_vast]’Feyenoord wil twaalf miljoen euro, gesprekken vast'[/url])

[b]’Twente akkoord met Heerenveen én Ziyech, zaterdag gesprek met Rutten’ (16-08-2014 17.00)[/b]
De toekomst van Hakim Ziyech houdt de gemoederen flink bezig. De regisseur van sc Heerenveen kan zelf kiezen tussen Feyenoord en FC Twente, zo meldt [i]RTV Oost[/i]. De Tukkers zouden al een akkoord hebben bereikt met zowel Heerenveen als Ziyech, die zaterdag met Feyenoord-trainer Fred Rutten om de tafel gaat.
(Lees alles via: [url=//news/269073/Twente_akkoord_met_Heerenveen_%C3%A9n_Ziyech,_zaterdag_gesprek_met_Rutten]’Twente akkoord met Heerenveen én Ziyech, zaterdag gesprek met Rutten'[/url])

[b]’Turks Samsunspor zet zinnen op overbodige Groningen-aanvaller’ (16-08-2014 14.34)[/b]
Samsunspor zou zijn zinnen hebben gezet op Género Zeefuik. Het Turkse medium [i]Haber Gazetesi[/i] beweert dat de manager van de club, Ümit Gürsoy, zondag aanwezig is bij het duel tussen FC Groningen en Heracles Almelo in de Euroborg.
(Lees alles via: [url=//news/269049/Turks_Samsunspor_zet_zinnen_op_overbodige_Groningen-aanvaller]’Turks Samsunspor zet zinnen op overbodige Groningen-aanvaller'[/url])

[b]Voormalig Werder Bremen-middenvelder op de proef bij Twente (16-08-2014 14.00)[/b]
Aleksandar Stevanovic traint vanaf vrijdag mee met FC Twente om daar een contract af te dwingen. Dat heeft [i]Twente Insite[/i] naar buiten gebracht. De Duitser stond vorig seizoen onder contract bij Werder Bremen, waar zijn verbintenis niet werd verlengd.
(Lees alles via: [url=//news/269045/Voormalig_Werder_Bremen-middenvelder_op_de_proef_bij_Twente]Voormalig Werder Bremen-middenvelder op de proef bij Twente[/url])

[img]//uploads/aleksandar-stevanovic(werder%20bremen).jpg[/img]

[b]’Begeerde Ziyech krijgt keuze: groot salaris of favoriete positie’ (16-08-2014 08.05)[/b]
Hakim Ziyech wisselt vermoedelijk spoedig van club. Volgens het Algemeen Dagblad zetten Feyenoord en FC Twente alles op alles om de middenvelder van sc Heerenveen nog dit weekeinde te contracteren. Voor Ziyech wacht mogelijk een keuze tussen een groot salaris en zijn favoriete positie.
(Lees alles via: [url=//news/268971/Begeerde_Ziyech_krijgt_keuze:_groot_salaris_of_favoriete_positie]’Begeerde Ziyech krijgt keuze: groot salaris of favoriete positie'[/url])

[b]Vitesse bijna akkoord met Chelsea over nieuwe huurling (15-08-2014 12.01)[/b]
Vitesse staat op het punt om Josh McEachran te huren van Chelsea. De club uit Arnhem is druk op zoek naar versterkingen en klopt wederom bij The Blues aan. De Engelse middenvelder zal voor een seizoen gehuurd worden.
(Lees alles via: [url=//news/268835/Vitesse_bijna_akkoord_met_Chelsea_over_nieuwe_huurling#ixzz3AT8XS2AF]Vitesse bijna akkoord met Chelsea over nieuwe huurling[/url])

[b]’Ajax wil Eto’o meer betalen dan Liverpool’ (15-08-2014 06.03)[/b]
Ajax lijkt voor een keer de club met het grote geld te zijn in strijd met de top van de Premier League. Volgens [i]beIN Sports[/i] bieden de Amsterdammers namelijk een hoger salaris aan Samuel Eto’o, dan het eveneens geïnteresseerde Liverpool.
(Lees alles via: [url=//news/268767/Ajax_wil_Etoo_meer_betalen_dan_Liverpool]’Ajax wil Eto’o meer betalen dan Liverpool'[/url])

[b]Toornstra lijkt onhaalbaar voor Feyenoord en Twente (14-08-2014 18.00)[/b]
Feyenoord en FC Twente moeten diep in de buidel tasten voor Jens Toornstra. Volgens [i]Omroep West[/i] verlangt FC Utrecht de absolute hoofdprijs voor de middenvelder: de club mikt op een bedrag van acht à tien miljoen euro. Naar verwachting kunnen Feyenoord en Twente maximaal de helft daarvan betalen.
(Lees alles via: [url=//news/268711/Toornstra_lijkt_onhaalbaar_voor_Feyenoord_en_Twente]Toornstra lijkt onhaalbaar voor Feyenoord en Twente[/url])

[img]//uploads/jens-toornstra(fc-utrecht)(27-07-2014).jpg[/img]

[b]PSV ziet in verdediger van Liverpool goede concurrent voor Bruma (14-08-2014 13.05)[/b]
PSV hoopt nog steeds op de komst van Tiago Ilori. De verdediger van Liverpool was eerder ook al in beeld bij de club uit Eindhoven en volgens [i]Voetbal International[/i] ziet PSV in de 21-jarige Portugees een concurrent voor Jeffrey Bruma.
(Lees alles via: [url=//news/268659/PSV_ziet_in_verdediger_van_Liverpool_goede_concurrent_voor_Bruma]PSV ziet in verdediger van Liverpool goede concurrent voor Bruma[/url])

[b]’Eto’o wil niet twee maar vijf miljoen euro per jaar gaan verdienen’ (14-08-2014 12.45)[/b]
Het lijkt steeds onwaarschijnlijker te worden dat Ajax er in weet te slagen om Samuel Eto’o vast te leggen. Eerder kwam naar buiten dat de Kameroense spits minimaal twee miljoen euro per jaar wil verdienen, maar volgens Johan van Boven, journalist bij [i]Sp!ts[/i] en [i]Metro[/i], ligt dit bedrag veel hoger.
(Lees alles via: [url=//news/268655/Etoo_wil_niet_twee_maar_vijf_miljoen_euro_per_jaar_gaan_verdienen]’Eto’o wil niet twee maar vijf miljoen euro per jaar gaan verdienen'[/url])

[b]’FC Porto is minder rijk dan het lijkt en kan Clasie niet makkelijk binnenhalen’ (14-08-2014 11.12)[/b]
Het is nog maar de vraag of Jordy Clasie uiteindelijk naar FC Porto zal vertrekken. Volgens [i]Voetbal International[/i] is de topclub uit Portugal minder rijk dan het lijkt en verliepen de eerdere onderhandelingen met Feyenoord over Bruno Martins Indi ook al uiterst moeizaam.
(Lees alles via: [url=//news/268635/FC_Porto_is_minder_rijk_dan_het_lijkt_en_kan_Clasie_niet_makkelijk_binnenhalen]’FC Porto is minder rijk dan het lijkt en kan Clasie niet makkelijk binnenhalen'[/url])

[b]’Oud-speler FC Twente en PSV geldt bij Ajax als alternatief voor Eto’o’ (14-08-2014 10.45)[/b]
Bryan Ruiz kan komend seizoen mogelijk zijn derde Nederlandse club achter zijn naam schrijven. De Costa Ricaan verdedigde in het verleden al eens de clubkleuren van FC Twente en PSV en zou volgens Diez.hn nu in de belangstelling staan van regerend landskampioen Ajax.
(Lees alles via: [url=//news/268629/Oud-speler_FC_Twente_en_PSV_geldt_bij_Ajax_als_alternatief_voor_Etoo]’Oud-speler FC Twente en PSV geldt bij Ajax als alternatief voor Eto’o'[/url])

[img]//uploads/bryan-ruiz(psv)(5).jpg[/img]

[b]’FC Twente gaat strijd aan met Fenerbahçe en Stuttgart’ (14-08-2014 09.00)[/b]
Nu FC Twente de strijd om Hakim Ziyech en Jens Toornstra lijkt te verliezen, heeft de club zijn interesse verlegd naar een voormalig speler van de club. De Tukkers hopen zich volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i] te kunnen versterken met Chris David.
(Lees alles via: [url=//news/268607/FC_Twente_gaat_strijd_aan_met_Fenerbah%C3%A7e_en_Stuttgart]’FC Twente gaat strijd aan met Fenerbahçe en Stuttgart'[/url])

[b]’FC Porto gaat volledig voor Feyenoorder na vertrek Defour’ (14-08-2014 08.22)[/b]
FC Porto heeft zijn vizier volledig gericht op Jordy Clasie nu Steven Defour de club heeft verlaten voor RSC Anderlecht. Volgens de Portugese krant [i]O Jogo[/i] wil de club zich koste wat het kost versterken met de middenvelder van Feyenoord. Dat kopt de krant groot op de voorpagina.
(Lees alles via: [url=//news/268603/FC_Porto_gaat_volledig_voor_Feyenoorder_na_vertrek_Defour]’FC Porto gaat volledig voor Feyenoorder na vertrek Defour'[/url])

[img]//uploads/jordy-clasie(feyenoord)(11-08-2014).jpg[/img]

[b]’Feyenoord slaat dubbelslag en shopt in Eredivisie’ (14-08-2014 07.21)[/b]
Feyenoord lijkt zich op korte termijn te versterken met twee Eredivisie-spelers. Volgens [i]TC/Tubantia[/i] is het namelijk niet FC Twente dat zich gaat versterken met Hakim Ziyech van sc Heerenveen, maar trekt Feyenoord aan het langste eind in de strijd om de middenvelder.
(Lees alles via: [url=//news/268593/Feyenoord_slaat_dubbelslag_en_shopt_in_Eredivisie]’Feyenoord slaat dubbelslag en shopt in Eredivisie'[/url])

[b]’Premier League-club bereikt alsnog akkoord met Ajacied’ (14-08-2014 07.11)[/b]
Ajax raakt Kolbeinn Sigthórsson dan wellicht toch nog kwijt tijdens de zomerse transferperiode. Volgens de [i]Daily Mail[/i] heeft Queens Park Rangers namelijk alsnog een akkoord bereikt met de 24-jarige Kolbeinn Sigthórsson.
(Lees alles via: [url=//news/268591/Premier_League-club_bereikt_alsnog_akkoord_met_Ajacied]’Premier League-club bereikt alsnog akkoord met Ajacied'[/url])

[b]’Van Geel vindt vraagprijs en salaris van topkandidaat te gortig’ (14-08-2014 07.04)[/b]
Martin van Geel hoopt John Guidetti nog altijd terug te kunnen halen naar De Kuip, maar is van mening dat zowel Manchester City als de spits zelf water bij de wijn zal moeten doen. De technisch directeur vindt de vraagprijs van The Citizens te gortig en het salaris van Guidetti evenmin. Dat meldt het [i]Algemeen Dagblad[/i].
(Lees alles via: [url=//news/268589/Van_Geel_vindt_vraagprijs_en_salaris_van_topkandidaat_te_gortig]’Van Geel vindt vraagprijs en salaris van topkandidaat te gortig'[/url])

[img]//uploads/john-guidetti(manchester-city)(03-08-2014).jpg[/img]

[b]’Feyenoord hoopt transfer Engelsman voor het weekend af te ronden’ (14-08-2014 07.00)[/b]
Als het aan Feyenoord ligt, zal Colin Kazim-Richards spoedig worden binnengehaald. De club hoopt de komst van 27-jarige Engelsman nog voor het weekeinde af te kunnen ronden, zo heeft het [i]Algemeen Dagblad[/i] naar buiten gebracht.
(Lees alles via: [url=//news/268587/Feyenoord_hoopt_transfer_Engelsman_voor_het_weekend_af_te_ronden]’Feyenoord hoopt transfer Engelsman voor het weekend af te ronden'[/url])

[b]Heracles Almelo plaatst FC Groningen in wachtkamer (14-08-2014 06.34)[/b]
FC Groningen zou zich graag willen versterken met Bryan Linssen, maar Heracles Almelo is nog niet direct happig op een transfer. De club wil momenteel geen zaken doen met de [i]Trots van het Noorden[/i], zo meldt [i]De Telegraaf[/i].
(Lees alles via: [url=//news/268583/Heracles_Almelo_plaatst_FC_Groningen_in_wachtkamer]Heracles Almelo plaatst FC Groningen in wachtkamer[/url])

[b]’Clasie zegt nee tegen Koeman en andere Premier League-club’ (13-08-2014 17.12)[/b]
Jordy Clasie heeft de interesse van twee Engelse clubs van tafel geveegd, zo meldt het Portugese medium [i]O Jogo[/i]. West Ham United en Southampton, waar trainer Ronald Koeman werkzaam is, hebben de Oranje-international gepolst, maar kregen volgens de krant een ‘nee’ te horen.
(Lees alles via: [url=//news/268505/Clasie_zegt_nee_tegen_Koeman_en_andere_Premier_League-club]’Clasie zegt nee tegen Koeman en andere Premier League-club'[/url])

[b]’Feyenoord gaat Turkse aanvaller woensdag medisch keuren’ (13-08-2014 08.37)[/b]
De transfer van Bursaspor-aanvaller Colin Kazim-Richards naar Feyenoord lijkt woensdag al afgerond te kunnen worden. [i]De Telegraaf[/i] meldde woensdagochtend al dat Feyenoord de 27-jarige Kazim-Richards voor één seizoen wil huren, maar meldde even later ook dat op dezelfde dag de medische keuring op het programma staat.
(Lees alles via: [url=//news/268407/Feyenoord_gaat_Turkse_aanvaller_woensdag_medisch_keuren]’Feyenoord gaat Turkse aanvaller woensdag medisch keuren'[/url])

[b]’PSV nadert akkoord met Manchester City en huurt Rekik opnieuw’ (12-08-2014 17.10)[/b]
PSV krijgt ook komend seizoen waarschijnlijk de beschikking over Karim Rekik. Volgens technisch directeur Marcel Brands heeft PSV een overeenkomst bereikt met de negentienjarige verdediger om hem nog een jaar te huren. Alleen Manchester City moet nog groen licht geven, maar heeft Rekik al toestemming gegeven om naar Nederland af te reizen, meldt [i]Voetbal International[/i].
(Lees alles via: [url=//news/268313/PSV_nadert_akkoord_met_Manchester_City_en_huurt_Rekik_opnieuw]’PSV nadert akkoord met Manchester City en huurt Rekik opnieuw'[/url])

[img]//uploads/karim-rekik(manchester-city)(27-07-2014)(1).jpg[/img]

[b]’FC Twente wil naast Ziyech ook Zweedse back naar Enschede halen’ (12-08-2014 15.43)[/b]
FC Twente is druk bezig Hakim Ziyech los te weken bij sc Heerenveen. De Friezen bevestigden dinsdag dat de Tukkers zich gemeld hebben om te praten over een transfer van de middenvelder. Naast Ziyech zou Twente zich volgens het Zweedse [i]BT[/i] ook richten op rechtsback Johan Larsson van Elfsborg IF.
(Lees alles via: [url=//news/268297/FC_Twente_wil_naast_Ziyech_ook_Zweedse_back_naar_Enschede_halen]’FC Twente wil naast Ziyech ook Zweedse back naar Enschede halen'[/url])

[b]’Feyenoord krijgt Italiaanse concurrentie in strijd om Guidetti’ (12-08-2014 13.26)[/b]
Nadat Feyenoord er niet in slaagde om Duvan Zapata en Bas Dost binnen te hengelen, grijpen de Rotterdammers wellicht ook naast John Guidetti. De spits van Manchester City staat namelijk ook in de belangstelling van Juventus, zo meldt de [i]Daily Mail[/i].
(Lees alles via: [url=//news/268277/Feyenoord_krijgt_Italiaanse_concurrentie_in_strijd_om_Guidetti]’Feyenoord krijgt Italiaanse concurrentie in strijd om Guidetti'[/url])

[b]Feyenoord rekent op vertrek Clasie en kijkt rond bij Utrecht en Heerenveen (11-08-2014 20.57)[/b]
Feyenoord houdt er voorzichtig rekening mee dat Jordy Clasie deze transferperiode nog vertrekt. Daarom heeft de Rotterdamse club belangstelling getoond in Jens Toornstra (FC Utrecht) en Hakim Ziyech (sc Heerenveen), meldt [i]Voetbal International[/i].
(Lees alles via: [url=//news/268163/Feyenoord_rekent_op_vertrek_Clasie_en_kijkt_rond_bij_Utrecht_en_Heerenveen]Feyenoord rekent op vertrek Clasie en kijkt rond bij Utrecht en Heerenveen[/url])

[img]//uploads/jens-toornstra(fc-utrecht)(27-07-2014).jpg[/img]

[b]’Feyenoord opent gesprekken met management Guidetti’ (11-08-2014 15.30)[/b]
Feyenoord zet vol in op een terugkeer van John Guidetti. Volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i] heeft technisch directeur Martin van Geel de gesprekken met het management van de Zweed officieel geopend. Guidetti zou Feyenoord zo’n kleine vijf miljoen euro kosten, zo meldt het dagblad.
(Lees alles via: [url=//news/268113/Feyenoord_opent_gesprekken_met_management_Guidetti]’Feyenoord opent gesprekken met management Guidetti'[/url])

[b]’Van Gaal wil ‘goedkope’ Nederlandse Ajax-speler halen’ (11-08-2014 09.00)[/b]
Het begint er steeds meer naar uit te zien dat Daley Blind op korte termijn vertrekt naar Manchester United. Volgens [i]The London Evening Standard[/i] wil de Premier League-club zich versterken met de speler van Ajax en wil Louis van Gaal wellicht ook gaan voor Kevin Strootman en Nigel de Jong.
(Lees alles via: [url=//news/268043/Van_Gaal_wil_goedkope_Nederlandse_Ajax-speler_halen]’Van Gaal wil ‘goedkope’ Nederlandse Ajax-speler halen'[/url])

[b]’SC Cambuur informeert bij AZ voor linksback’ (11-08-2014 08.10)[/b]
SC Cambuur is nog altijd op zoek naar een nieuwe linksback en heeft zich volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i] nu gemeld bij AZ. De club uit Friesland heeft bij de Alkmaarders geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Donny Gorter.
(Lees alles via: [url=//news/268035/SC_Cambuur_informeert_bij_AZ_voor_linksback]’SC Cambuur informeert bij AZ voor linksback'[/url])

[b]’Ajax wil Vermeer helpen en zet doelman in de uitverkoop’ (11-08-2014 06.28)[/b]
Ajax wil Kenneth Vermeer helpen aan een goede transfer en heeft dan ook besloten de tweede doelman in de uitverkoop te plaatsen. De doelverdediger, die zijn basisplaats kwijt is geraakt aan Jasper Cillessen, zou voor een bedrag van slechts één miljoen euro mogen vertrekken vanuit Amsterdam. Dat meldt [i]De Telegraaf[/i].
(Lees alles via: [url=//news/268017/Ajax_wil_Vermeer_helpen_en_zet_doelman_in_de_uitverkoop]’Ajax wil Vermeer helpen en zet doelman in de uitverkoop'[/url])

[img]//uploads/kenneth-vermeer(ajax)(04-08-2014).jpg[/img]

[b]’Feyenoord kan ook komst Zapata uit het hoofd zetten’ (10-08-2014 23.11)[/b]
Feyenoord hoeft niet meer te denken dat het Duvan Zapata binnenkort kan verwelkomen als nieuwe spits. De Colombiaan in dienst van Napoli stond nadrukkelijk in de belangstelling en technisch directeur Martin van Geel was naar Italië gevlogen om te onderhandelen. Toch zal Zapata niet naar Nederland komen. Dat meldt [i]Il Mattino[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267999/Feyenoord_kan_ook_komst_Zapata_uit_het_hoofd_zetten]’Feyenoord kan ook komst Zapata uit het hoofd zetten'[/url])

[b]PSV kreeg Eto’o zaterdag aangeboden, Ajax-target te duur (10-08-2014 12.06)[/b]
PSV heeft zaterdag een aanbieding gehad om Samuel Eto’o vast te leggen. Dat bevestigt technisch manager Marcel Brands zondag bij [i]De tafel van Kees[/i]. De Eindhovense club wees de spits af, omdat het met Luuk de Jong en Jurgen Locadia al genoeg aanvallers in huis heeft.
(Lees alles via: [url=//news/267875/PSV_kreeg_Etoo_zaterdag_aangeboden,_Ajax-target_te_duur]PSV kreeg Eto’o zaterdag aangeboden, Ajax-target te duur[/url])

[b]’Twente wil naast Mokotjo ook spelmaker FC Utrecht’ (10-08-2014 10.02)[/b]
FC Twente haalde deze week Kamohelo Mokotjo in huis als de vervanger van de vertrokken Quincy Promes, maar daarmee zijn de Tukkers nog niet tevreden. Jens Toornstra van FC Utrecht zou ook in de belangstelling staan van FC Twente, meldt [i]TC Tubantia[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267853/Twente_wil_naast_Mokotjo_ook_spelmaker_FC_Utrecht]’Twente wil naast Mokotjo ook spelmaker FC Utrecht'[/url])

[img]//uploads/jens-toornstra(fc-utrecht)(09-08-2014).jpg[/img]

[b]’Feyenoord praat met United over Kongolo’ (10-08-2014 09.29)[/b]
Manchester United lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in Feyenoord-verdediger Terence Kongolo. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, en Manchester United-manager Louis van Gaal zouden een gesprek hebben gehad over Kongolo. Dit melden diverse Engelse media zondag, waaronder [i]The Mirror[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267847/Feyenoord_praat_met_United_over_Kongolo]’Feyenoord praat met United over Kongolo'[/url])

[b]’Ajax kan binnen 48 uur belletje verwachten vanuit Engeland’ (10-08-2014 07.23)[/b]
Ajax mag binnen 48 uur een bod verwachten vanuit Engeland op sterkhouder Daley Blind, zo heeft [i]The Mirror[/i] naar buiten gebracht. Nadat Manchester United Thomas Vermaelen naar FC Barcelona zag vertrekken, heeft de Engelse club zijn focus volledig gericht op Blind.
(Lees alles via: [url=//news/267825/Ajax_kan_binnen_48_uur_belletje_verwachten_vanuit_Engeland]’Ajax kan binnen 48 uur belletje verwachten vanuit Engeland'[/url])

[b]’Ajax denkt aan oude bekende bij vertrek Blind’ (09-08-2014 10.06)[/b]
Een vertrek van Daley Blind valt nog altijd niet volledig uit te sluiten, waardoor Ajax nog altijd een schaduwlijst klaar heeft staan voor het geval dat de middenvelder vertrekt bij de Amsterdammers. Hedwiges Maduro zou hoog op dat lijstje van Ajax staan, zo meldt [i]Ethnos[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267691/Ajax_denkt_aan_oude_bekende_bij_vertrek_Blind]’Ajax denkt aan oude bekende bij vertrek Blind'[/url])

[b]’Vitesse heeft met Engelsman derde Chelsea-huurling binnen’ (09-08-2014 08.00)[/b]
Josh McEachran komt dit seizoen op huurbasis uit voor Vitesse, zo meldt [i]Omroep Gelderland[/i]. De 21-jarige Engelsman wordt gehuurd van Chelsea, waarvan momenteel ook al Wallace en aanvaller Bertrand Traore in het zwartgeleshirt spelen.
(Lees alles via: [url=//news/267663/Vitesse_heeft_met_Engelsman_derde_Chelsea-huurling_binnen]’Vitesse heeft met Engelsman derde Chelsea-huurling binnen'[/url])

[b]’Tottenham Hotspur houdt geblesseerde Ajax-aanvaller serieus in de gaten’ (08-08-2014 19.31)[/b]
Viktor Fischer staat voorlopig nog buitenspel met een hamstringblessure, maar dat betekent niet dat er geen interesse voor de Ajacied bestaat. Volgens The [i]London Evening Standard[/i] houdt Tottenham Hotspur de Deense aanvaller nog altijd nauwlettend in de gaten.
(Lees alles via: [url=//news/267593/Tottenham_Hotspur_houdt_geblesseerde_Ajax-aanvaller_serieus_in_de_gaten]’Tottenham Hotspur houdt geblesseerde Ajax-aanvaller serieus in de gaten'[/url])

[img]//uploads/viktor-fischer(ajax)(24-03-2014).jpg[/img]

[b]’Atlético Madrid informeert naar aanvoerder van PSV’ (08-08-2014 18.15)[/b]
PSV dreigt deze maand niet alleen Memphis Depay kwijt te raken, ook Georginio Wijnaldum is een gewild transferobject. Atlético Madrid heeft zelfs al geïnformeerd naar de aanvoerder van de Eindhovenaren. Dat meldde clubwatcher Thijs Slegers van VI vrijdag in het praatprogramma [i]FC Onder Ons[/i] van [i]Omroep Brabant[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267579/Atl%C3%A9tico_Madrid_informeert_naar_aanvoerder_van_PSV]’Atlético Madrid informeert naar aanvoerder van PSV'[/url])

[b]’Van Geel momenteel in Portugal voor onderhandelingen met nieuwe spits’ (08-08-2014 16.10)[/b]
De fans van Feyenoord mogen weer hopen op een nieuwe spits. Technisch directeur Martin van Geel zou volgens [i]Feyenoordpings[/i] zojuist zijn geland op vliegveld Faro in Portugal. De beleidsbepaler zou volgens het medium onderweg zijn naar Benfica voor Nelson Oliveira.
(Lees alles via: [url=//news/267557/Van_Geel_momenteel_in_Portugal_voor_onderhandelingen_met_nieuwe_spits]’Van Geel momenteel in Portugal voor onderhandelingen met nieuwe spits'[/url])

[b]’FC Twente vindt vraagprijs Heerenveen voor Ziyech veel te hoog’ (08-08-2014 15.15)[/b]
Hakim Ziyech lijkt voorlopig niet naar FC Twente te vertrekken. De middenvelder van sc Heerenveen werd de afgelopen dagen weer nadrukkelijk in verband gebracht met de Tukkers na het vertrek van Quincy Promes naar Spartak Moskou. De club uit Enschede is echter niet bereid om aan de vraagprijs van de Friezen te voldoen. Dat meldt [i]Voetbal International[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267541/FC_Twente_vindt_vraagprijs_Heerenveen_voor_Ziyech_veel_te_hoog]’FC Twente vindt vraagprijs Heerenveen voor Ziyech veel te hoog'[/url])

[b]’Overmars voor Ajax bezig met spraakmakende transfer’ (08-08-2014 14.08)[/b]
Bij Ajax schijnen ze nog altijd niet tevreden te zijn over de spitspositie. Volgens [i]The Sun[/i] zouden de Amsterdammers het niet willen laten bij de zomerse komst van Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik. Marc Overmars, de directeur voetbalzaken bij Ajax, zou gesproken hebben met Samuel Eto’o.
(Lees alles via: [url=//news/267523/Overmars_voor_Ajax_bezig_met_spraakmakende_transfer]’Overmars voor Ajax bezig met spraakmakende transfer'[/url])

[img]//uploads/samuel-etoo(chelsea)(4).jpg[/img]

[b]Ajax nooit concreet geweest voor Guidetti, De Boer wilde Van der Vaart (08-08-2014 14.00)[/b]
Frank de Boer heeft op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse aangegeven dat Ajax nooit concreet is geweest voor John Guidetti. Dat tekende [i]AjaxShowtime[/i] uit de mond van De Boer. Wel wilde hij Rafael van der Vaart als spits.
(Lees alles via: [url=//news/267519/Ajax_nooit_concreet_geweest_voor_Guidetti,_De_Boer_wilde_Van_der_Vaart]Ajax nooit concreet geweest voor Guidetti, De Boer wilde Van der Vaart[/url])

[b]Vitesse-aanvaller ontbreekt op training en is bezig met transfer (08-08-2014 13.32)[/b]
Marcus Pedersen lijkt zijn laatste wedstrijd in het shirt van Vitesse gespeeld te hebben. De spits mag namelijk vertrekken bij de Arnhemmers en is momenteel in het buitenland om gesprekken te voeren met een mogelijke nieuwe werkgever. Dat meldt [i]Omroep Gelderland[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267513/Vitesse-aanvaller_ontbreekt_op_training_en_is_bezig_met_transfer]Vitesse-aanvaller ontbreekt op training en is bezig met transfer[/url])

[img]//uploads/marcus-pedersen(vitesse)(12-07-2014).jpg[/img]

[b]’PSV en Manchester City in grote lijnen akkoord over verhuur Rekik’ (08-08-2014 10.53)[/b]
PSV en Manchester City zijn in hoofdlijnen akkoord over een verhuur van Karim Rekik. De Engelse landskampioen wilde lang wachten en probeerde de eenvoudig international onder te brengen bij een club uit de Premier League. Uiteindelijk is de keuze toch gevallen op PSV, zo meldt [i]Voetbal International[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267461/PSV_en_Manchester_City_in_grote_lijnen_akkoord_over_verhuur_Rekik]’PSV en Manchester City in grote lijnen akkoord over verhuur Rekik'[/url])

[b]Bakkali heeft nieuwe zaakwaarnemer en wil contract bij PSV nu toch verlengen (08-08-2014 09.47)[/b]
De soap rondom Zakaria Bakkali is nog lang niet ten einde. De Belgische aanvaller heeft zich volgens Voetbal International onlangs aangesloten bij een nieuw makelaarskantoor, waardoor Kees Ploegsma de nieuwe zaakwaarnemer is van de jonge buitenspeler. Bakkali zou het nu weer zien zitten om zijn contract te verlengen in Eindhoven.
(Lees alles via: [url=//news/267449/Bakkali_heeft_nieuwe_zaakwaarnemer_en_wil_contract_bij_PSV_nu_toch_verlengen]Bakkali heeft nieuwe zaakwaarnemer en wil contract bij PSV nu toch verlengen[/url])

[b]’Ajax-speler wekt belangstelling vanuit Engeland’ (08-08-2014 07.00)[/b]
Het is zeer de vraag waar Mitchell Dijks komend seizoen zal spelen. De linksback heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2015, maar heeft inmiddels te horen gekregen dat er voor hem geen toekomst is in Amsterdam. Dat nieuws is niet onopgemerkt gebleven in Engeland. Volgens [i]De Telegraaf[/i] heeft de mandekker namelijk de belangstelling gewekt Brighton.
(Lees alles via: [url=//news/267411/Ajax-speler_wekt_belangstelling_vanuit_Engeland]’Ajax-speler wekt belangstelling vanuit Engeland'[/url])

[b]FC Dordrecht wil met Feyenoorder de Eredivisie in en is dichtbij akkoord (07-08-2014 15.20)[/b]
FC Dordrecht hoopt zich op korte termijn te versterken met Matthew Steenvoorden. De promovendus wil de 21-jarige verdediger annex middenvelder overnemen van Feyenoord. Dat meldt het [i]Algemeen Dagblad[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267321/FC_Dordrecht_wil_met_Feyenoorder_de_Eredivisie_in_en_is_dichtbij_akkoord]FC Dordrecht wil met Feyenoorder de Eredivisie in en is dichtbij akkoord[/url])

[img]//uploads/matthew-steenvoorden(feyenoord)(24-07-2014).jpg[/img]

[b]’Niet Ajax, maar PSV ziet brood in samenwerking met ervaren Uruguayaan’ (07-08-2014 13.27)[/b]
Waar eerder deze week Ajax gelinkt werd aan Alváro Gonzalez, lijkt het nu PSV te zijn dat de middenvelder nadrukkelijk in de gaten houdt. Volgens [i]La Repubblica[/i] staat de Uruguayaan hoog op het lijstje in Eindhoven.
(Lees alles via: [url=//news/267297/Niet_Ajax,_maar_PSV_ziet_brood_in_samenwerking_met_ervaren_Uruguayaan]’Niet Ajax, maar PSV ziet brood in samenwerking met ervaren Uruguayaan'[/url])

[b]’Van Gaal is alleen met een zak met 21 miljoen euro welkom bij Ajax’ (07-08-2014 12.35)[/b]
Manchester United-coach Louis van Gaal is van plan om werk te maken van de komst van Daley Blind. Volgens The Guardian heeft Ajax de vraagprijs voor de Oranje-international geopenbaard: 21 miljoen euro.
(Lees alles via: [url=//news/267289/Van_Gaal_is_alleen_met_een_zak_met_21_miljoen_euro_welkom_bij_Ajax]’Van Gaal is alleen met een zak met 21 miljoen euro welkom bij Ajax'[/url])

[b]’Gewilde Mokotjo tekent spoedig contract bij FC Twente’ (07-08-2014 07.00)[/b]
FC Twente heeft de strijd om Kamohelo Mokotjo gewonnen, zo heeft het [i]Algemeen Dagblad[/i] naar buiten gebracht. De Tukkers en PEC Zwolle zouden al een akkoord hebben bereikt over een overgang van de 23-jarige speler. Daarmee troeft FC Twente onder andere Ajax en PSV af.
(Lees alles via: [url=//news/267215/Gewilde_Mokotjo_tekent_spoedig_contract_bij_FC_Twente]’Gewilde Mokotjo tekent spoedig contract bij FC Twente'[/url])

[b]’Depay toch naar Engeland, Chadli naar PSV’ (06-08-2014 20.40)[/b]
Hoewel het [i]Eindhovens Dagblad[/i] weet dat er nog geen bod bij PSV is binnengekomen op Memphis Depay, zouden de Eindhovenaren reeds rond zijn met Tottenham Hotspur. Volgens de [i]Daily Mirror[/i] betalen de Engelsen 12,6 miljoen voor Depay, plus de komst van Nacer Chadli. Hij zou overbodig zijn en Tottenham ziet in hem een ruilmiddel om de twintig miljoen euro, die PSV voor Depay zou willen ontvangen, te verlagen.
(Lees alles via: [url=//news/267179/Update:_Depay_toch_naar_Engeland,_Chadli_naar_PSV]’Depay toch naar Engeland, Chadli naar PSV'[/url])

[img]//uploads/nacer-chadli(tottenham-hotspur)(05-06-2014).jpg[/img]

[b]’Italiaanse club ziet wél brood in spits en wil zaken doen met ADO’ (06-08-2014 18.01)[/b]
ADO Den Haag lijkt Catalin Tira definitief te kunnen lozen. De spits is volstrekt overbodig bij de eredivisionist en staat voor een overgang naar Lecce, meldt het regionale medium Omroep West.
(Lees alles via: [url=//news/267155/Italiaanse_club_ziet_w%C3%A9l_brood_in_spits_en_wil_zaken_doen_met_ADO]’Italiaanse club ziet wél brood in spits en wil zaken doen met ADO'[/url])

[b]’Promes strijkt laatste plooien glad in Rome en tekent voor vier jaar’ (06-08-2014 17.14)[/b]
Het vertrek van Quincy Promes bij FC Twente lijkt onvermijdelijk. Woensdag heeft de middenvelder in Rome een persoonlijk akkoord bereikt met Spartak Moskou, meldt [i]ITAR-TASS[/i]. De clubs kwamen maandagavond al tot overeenstemming.
(Lees alles via: [url=//news/267147/Promes_strijkt_laatste_plooien_glad_in_Rome_en_tekent_voor_vier_jaar]’Promes strijkt laatste plooien glad in Rome en tekent voor vier jaar'[/url])

[b]’PSV werkt toch mee aan transfer Depay om komst van Defour te realiseren’ (06-08-2014 14:00)[/b]
PSV gaat wellicht toch meewerken aan een transfer van Memphis Depay naar Tottenham Hotspur, dat meldt [i]The Daily Express[/i]. De Eindhovenaren zijn al weken in onderhandeling met FC Porto over de komst van Steven Defour en zouden een deel van de transfersom van Depay willen investeren in de Belgisch international.
(Lees alles via: [url=//news/267109/PSV_werkt_toch_mee_aan_transfer_Depay_om_komst_van_Defour_te_realiseren]’PSV werkt toch mee aan transfer Depay om komst van Defour te realiseren'[/url])

[b]’Niet Wilkshire maar verdediger FC Groningen was eerste keus Feyenoord’ (06-08-2014)[/b]
Feyenoord legde afgelopen week Luke Wilkshire vast als directe opvolger van Daryl Janmaat. De Australische rechtsback bleek echter niet de eerste keuze te zijn van de Rotterdammers, zo schrijft [i]Voetbal International[/i]. Trainer Fred Rutten had liever Hans Hateboer van FC Groningen overgenomen.
(Lees alles via: [url=//news/267073/Niet_Wilkshire_maar_verdediger_FC_Groningen_was_eerste_keus_Feyenoord]’Niet Wilkshire maar verdediger FC Groningen was eerste keus Feyenoord'[/url]

[img]//uploads/hans-hateboer(fc-groningen)(06-07-2014).jpg[/img]

[b]’PSV heeft Kroatisch international op het oog als alternatief Rekik’ (06-08-2014 11.02)[/b]
Mocht PSV er niet in slagen Karim Rekik voor een tweede seizoen te huren van Manchester City, richt de club zich mogelijk op Vedran Corluka. De 28-jarige Kroaat staat momenteel onder contract bij Lokomotiv Moskou en staat ook in de belangstelling van een tweetal clubs uit Spanje. Dat meldt [i]Marca[/i].
(Lees alles via: [url=//news/267063/PSV_heeft_Kroatisch_international_op_het_oog_als_alternatief_Rekik]’PSV heeft Kroatisch international op het oog als alternatief Rekik[/url]_

[b]’Promes opnieuw stap dichterbij overgang naar Rusland’ (06-08-2014 07.19)[/b]
Quincy Promes is opnieuw een stap dichterbij een transfer naar Spartak Moskou. De aanvaller, die eerder meermaals aangaf dat hij tijdens de zomerse transferperiode niet verwachtte te vertrekken, kan een miljoenencontract ondertekenen bij de Russische club. FC Twente is volgens De Telegraaf al dichtbij een akkoord over een transfersom die met bonussen op kan lopen tot een bedrag rond de vijftien miljoen euro.
(Lees alles via [url=//news/267023/Promes_opnieuw_stap_dichterbij_overgang_naar_Rusland]’Promes opnieuw stap dichterbij overgang naar Rusland'[/url])

[b]’Ajax informeert bij Lazio naar WK-ganger met prijskaartje van zes miljoen’ (05-08-2014 20.30)[/b]
Ajax schijnt de verrichtingen van Álvaro González nauwgezet te volgen. De Amsterdammers hebben naar verluidt geïnformeerd naar de Uruguayaanse middenvelder van Lazio, die tijdens het WK in alle wedstrijden in actie kwam. Het is echter duidelijk dat Ajax veel concurrentie heeft.
(Lees alles via: [url=//news/266985/Ajax_informeert_bij_Lazio_naar_WK-ganger_met_prijskaartje_van_zes_miljoen]’Ajax informeert bij Lazio naar WK-ganger met prijskaartje van zes miljoen'[/url])

[img]//uploads/alvaro-gonzalez(ss-lazio)(1).jpg[/img]

[b]’Heerenveen heeft aanvallend ingestelde speler op het oog’ (05-08-2014 18.05)[/b]
Het is niet ondenkbaar dat Sam Larsson komend seizoen in het shirt van sc Heerenveen te bewonderen is. De Friese club zag eerder al Bilal Basacikoglu naar Feyenoord vertrekken en ook wordt er rekening gehouden met een vertrek van Hakim Ziyech. De 21-jarige Zweed van IFK Göteborg staat hoog op het verlanglijstje, zo meldt [i]Aftonbladet[/i].
(Lees alles via: [url=//news/266963/Heerenveen_heeft_aanvallend_ingestelde_speler_op_het_oog]’Heerenveen heeft aanvallend ingestelde speler op het oog'[/url])

[b]Vertrek Overtoom bij AZ aanstaande na verbanning naar beloften (05-08-2014 17.33)[/b]
Aan het huwelijk tussen Willie Overtoom en AZ Alkmaar lijkt snel een einde te komen. De 27-jarige middenvelder is overgeplaatst naar Jong AZ. De speler kwam anderhalf jaar geleden over van Heracles Almelo, maar heeft nooit aan de verwachtingen kunnen voldoen.
(Lees alles via: [url=//news/266959/Vertrek_Overtoom_bij_AZ_aanstaande_na_verbanning_naar_beloften]Vertrek Overtoom bij AZ aanstaande na verbanning naar beloften[/url])

[b]’Tottenham Hotspur gaat bod van negentien miljoen euro doen op Depay’ (05-08-2014 14.36)[/b]
Tottenham Hotspur is van plan om een bod van negentien miljoen euro te doen op Memphis Depay, dat meldt [i]Goal[/i]. De aanvaller van PSV maakte op het WK in Brazilië veel indruk bij het Nederlands elftal en zou ook in de belangstelling staan van Manchester United.
(Lees alles via: [url=//news/266935/Tottenham_Hotspur_gaat_bod_van_negentien_miljoen_euro_doen_op_Depay]’Tottenham Hotspur gaat bod van negentien miljoen euro doen op Depay'[/url])

[b]PSV wil toptalent van FC Barcelona met Ajax-verleden voor één seizoen huren (05-08-2014 13.23)[/b]
Bobby Adekanye zal waarschijnlijk aankomend seizoen op huurbasis voor PSV spelen, dat meldt het [i]Eindhovens Dagblad[/i]. Het vijftienjarige talent mag door een sanctie van de FIFA momenteel geen wedstrijden voor FC Barcelona spelen en zou daarom graag tijdelijk de overstap naar Eindhoven maken. Afgelopen zaterdag speelde de voormalig jeugdspeler van Ajax al mee in een oefenduel van PSV B1.
(Lees alles via: [url=//news/266919/PSV_wil_toptalent_van_FC_Barcelona_met_Ajax-verleden_voor_%C3%A9%C3%A9n_seizoen_huren]PSV wil toptalent van FC Barcelona met Ajax-verleden voor één seizoen huren[/url])

[b]Portugese krant pakt groot uit met ‘nieuwe aanval op Clasie’ (05-08-2014 11.27)[/b]
Feyenoord moet serieus gaan vrezen voor het vertrek van een vijfde sterkhouder. De Portugese krant [i]O Jogo[/i] opent dinsdag met een grote foto van Jordy Clasie en een schreeuwende kop: ‘Nieuwe aanval op Clasie’.
(Lees alles via: [url=//news/266897/Portugese_krant_pakt_groot_uit_met_nieuwe_aanval_op_Clasie]Portugese krant pakt groot uit met ‘nieuwe aanval op Clasie'[/url])

[img]//uploads/jordy-clasie(feyenoord)(24-07-2014).jpg[/img]

[b]’Smaakmaker FC Twente zo goed als zeker naar Spartak Moskou’ (05-08-2014 10:47)[/b]
Quincy Promes staat op het punt om FC Twente te verlaten. De Tukkers hebben maandagavond een akkoord bereikt met Spartak Moskou over de transfer van de middenvelder. Dat meldt [i]Voetbal International[/i].
(Lees alles via: [url=//news/266887/Smaakmaker_FC_Twente_zo_goed_als_zeker_naar_Spartak_Moskou]’Smaakmaker FC Twente zo goed als zeker naar Spartak Moskou'[/url])

[b]’Ook FC Twente en Belgische clubs azen op Ajax-target’ (05-08-2014 09.00)[/b]
Het lijkt onwaarschijnlijk dat Kamohelo Mokotjo ook over een paar weken nog onder contract staat bij PEC Zwolle. Terwijl al bekend was geworden dat PSV en Ajax azen op de diensten van de middenvelder, blijken ook FC Twente en Belgische clubs interesse te hebben in de oud-speler van Feyenoord. Dat meldt het [i]Algemeen Dagblad[/i].
(Lees alles via: [url=//news/266861/Ook_FC_Twente_en_Belgische_clubs_azen_op_Ajax-target]’Ook FC Twente en Belgische clubs azen op Ajax-target'[/url])

[b]’Feyenoord-directie neigt naar terughalen voormalig publiekslieveling’ (05-08-2014 07.30)[/b]
Nu de komst van Duván Zapata een steeds moeilijkere opdracht voor technisch directeur Martin van Geel en zijn mannen lijkt te worden, hunkert de directie steeds meer naar een terugkeer van John Guidetti. Dat nieuws heeft het [i]Algemeen Dagblad[/i] naar buiten gebracht.
(Lees alles via: [url=//news/266845/Feyenoord-directie_neigt_naar_terughalen_voormalig_publiekslieveling]’Feyenoord-directie neigt naar terughalen voormalig publiekslieveling'[/url])

[b]’PSV denkt aan Ajax-target bij afhaken topkandidaat’ (05-08-2014 07.10)[/b]
PSV hoopt zich nog altijd te kunnen versterken met Steven Defour van FC Porto, maar schakelt over naar een speler uit de Eredivisie wanneer de transfer toch onmogelijk blijkt. In dat geval komen de Eindhovenaren namelijk terecht bij Kamohelo Mokotjo van PEC Zwolle, zo meldt het [i]Algemeen Dagblad[/i].
(Lees alles via: [url=//news/266841/PSV_denkt_aan_Ajax-target_bij_afhaken_topkandidaat]’PSV denkt aan Ajax-target bij afhaken topkandidaat'[/url])

[img]//uploads/kamohelo-mokotjo(pec-zwolle)(04-08-2014).jpg[/img]

[b]’Benítez blokkeert transfer Zapata naar Feyenoord’ (04-08-2014 23.51)[/b]
Een transfer van Duvan Zapata naar Feyenoord lijkt op dit moment tegen te worden gehouden door Rafael Benítez, zo meldt [i]Il Corriere dello Sport[/i]. De Spaanse coach van Napoli die het roulatiesysteem introduceerde bij Liverpool wil nog altijd graag een erg ruime selectie tot zijn beschikking hebben.
(Lees alles via: [url=//news/266837/Ben%C3%ADtez_blokkeert_transfer_Zapata_naar_Feyenoord]’Benítez blokkeert transfer Zapata naar Feyenoord'[/url])

[b]Willem II wil clubloze verdediger deze week nog vastleggen (04-08-2014 17.50)[/b]
Frank van der Struijk moet de nieuwste aanwinst van Willem II worden. Dit weet [i]Voetbal International[/i] te melden. Beide partijen zouden een akkoord naderen over een tweejarig contract. De promovendus hoopt de verdediger in te kunnen zetten in de eerste competitiewedstrijd tegen PSV.
(Lees alles via: [url=//news/266785/Willem_II_wil_clubloze_verdediger_deze_week_nog_vastleggen]Willem II wil clubloze verdediger deze week nog vastleggen[/url])

[b]’Transfer Moisander stuk dichterbij na financiële injectie bij Duitse club’ (04-08-2014 14.15)[/b]
Niklas Moisander mag stilaan weer hopen op een transfer naar de Duitse Bundesliga. De Finse verdediger staat al even in de belangstelling van Hamburger SV, maar die club had lange tijd niet de financiële om hem los te weken bij Ajax. Door een financiële injectie is die situatie echter veranderd.
(Lees alles via: [url=//news/266743/Transfer_Moisander_stuk_dichterbij_na_financi%C3%ABle_injectie_bij_Duitse_club]’Transfer Moisander stuk dichterbij na financiële injectie bij Duitse club'[/url])

[img]//uploads/niklas-moisander(ajax)(18-07-2014).jpg[/img]

[b]’Tottenham Hotspur mengt zich in de strijd om gewilde PSV’er’ (04-08-2014 12.48)[/b]
Tottenham Hotspur hoopt zich deze zomer nog te versterken met Memphis Depay, dat meldt [i]The Guardian[/i]. De aanvaller van PSV maakte op het WK in Brazilië veel indruk bij het Nederlands elftal en hoofdtrainer Mauricio Pochettino zou dan ook erg gecharmeerd zijn van de linksbuiten.
(Lees alles via: [url=//news/266727/Tottenham_Hotspur_mengt_zich_in_de_strijd_om_gewilde_PSVer]’Tottenham Hotspur mengt zich in de strijd om gewilde PSV’er'[/url])

[b]Sterkhouder laat ADO achter zich en gaat meetrainen bij Jupiler League-club (04-08-2014 11.35)[/b]
Danny Holla zal definitief niet terugkeren naar ADO Den Haag. De middenvelder stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij de club uit Zuid-Holland, maar da

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:44
2+
Bayern München trekt grens: “Kan niet wachten tot Sint-juttemis”
23:29
22+
‘Ajax had Henderson helemaal niet nodig’
23:14
7+
‘Ten Hag richt pijlen op centrumspits Real Madrid’
22:48
10+
Oranje-international moet geduld hebben voor rentree
22:32
216+
‘Groot Noa Lang-nieuws bij PSV’
22:15
32+
Clubicoon Bayern München spreekt zich uit: “Onmogelijk”
21:46
142+
‘FC Utrecht neemt rigoureus besluit’
21:27
270+
Toptalent kiest voor Ajax: “Geweldig”
21:16
95+
‘Bayern München verrast met nieuwe hoofdtrainer’
20:47
338+
Derksen vreest voor ‘lachwekkend’ besluit Ajax
20:30
93+
‘Xavi blijft bij Barcelona’
20:13
79+
Advocaat laat grote droom uitkomen: “Mega blij”
19:45
391+
‘Feyenoord sluit miljoenendeal met Qatarees bedrijf’
19:29
204+
Henk Spaan haalt keihard uit naar Koeman
19:14
175+
Schouten onthult geheim: “Ik zal dat niet snel doen”
18:52
524+
‘Ajax gaat voor voormalig PSV-target van 15 miljoen’
18:31
56+
Gedrag Vinícius blijft kritiek opleveren: “Mensen proberen je op te naaien”
18:20
92+
Joey Kooij, doe niet zo BAZIG! | Raad van Aad #39
18:10
34+
Excelsior-doelman stopt op 29-jarige leeftijd en richt zich op trainersvak
17:50
106+
Oosting baalt van situatie ‘absolute teamplayer’ Brenet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie