Weet u zeker dat u deze reactie wilt verwijderen? Annuleer

"Iedereen wil naar Manchester United, het is een hele mooie club"

29 Mei 2014 om 13:00 - Quincy Promes zou een overstap naar Manchester United wel zien zitten. De aanvaller van FC Twente maakte woensdagavond tijdens het duel tussen Jong Oranje en Jong Schotland (6-1 overwinning, red.) een zeer goede indruk. De buitenspeler, die ook nog altijd in beeld is om met het Nederlands elftal mee te gaan naar Brazilië, maakte op fraaie wijze een hattrick in de EK-kwalificatiewedstrijd.

Na het duel werd Promes in verband gebracht met Manchester United, waar volgend seizoen Louis van Gaal de hoofdtrainer zal zijn. "Ik heb er nog niets over gehoord, maar het is leuk dat je naam wordt gelinkt aan zo'n grote club als Manchester United. Iedereen wil naar Manchester United, het is een hele mooie club, maar er is nog niets serieus", liet de 22-jarige speler weten aan Sky Sports.

In de Engelse media kreeg Promes van Sky Sports veel complimenten. "This kid is very special" waren onder meer de woorden van het medium. Promes bleef zelf nuchter. "Het waren drie belangrijke doelpunten voor het team. Ik heb het team hiermee geholpen en daar ben ik blij mee", aldus de vleugelaanvaller, die het afgelopen seizoen elf keer het net wist te vinden voor FC Twente.Reageer nu!

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

7 reacties

29 May 2014 om 13:13
Volgens mij is Louis de hele dag bezig met spelers van oranje richting Engeland te lokken.
Speelt Utd volgend jaar ook in het oranje of zo?
Ik krijg het idee dat Louis zin het om te degraderen!
29 May 2014 om 13:26
United wordt lekker Nederlands.

Kom je zaterdag nog naar de borrel?
29 May 2014 om 14:23
Volgens mij is de kaart bijna vol en kunnen we Bingo roepen
Iedere speler is nu wel voorbij gekomen, alleen Immers in United hebben we nog niet gezien, die verdient toch zeker een transfer

Promes speelde wel een goede wedstrijd tegen Schotland, daarnaast was Vilhena ook goed bezig. Laatst genoemde kreeg wel veel te verduren qua overtredingen op hem.
29 May 2014 om 14:36
Laten we dat nou maar niet doen Quincy, blijf eerst nog maar een jaar of 2 bij Twente..