Jansen niet tevreden: "Thuis tegen RKC ga ik uit van een overwinning"

Jansen niet tevreden:
03 Augustus 2013 23:10
© ProShots

Michel Jansen is teleurstellend begonnen aan zijn dienstverband als trainer bij FC Twente. Tegen het stugge RKC Waalwijk bleven de Tukkers steken op een doelpuntloze remise, terwijl Jansen van tevoren een zege verwachtte. "Thuis tegen RKC Waalwijk ga ik uit van een overwinning, dus tevreden ben ik niet", zegt de oefenmeester.

"Hoe langer de goal uitblijft, hoe groter de angst wordt die erin sluipt. RKC werd ook in de tweede helft dreigend in de counter, dan ga je op twee gedachten hinken", geeft Jansen voor de camera's van FOX Sports aan. "We hebben gestreden tot de laatste minuut, maar helaas is het niet gelukt." Luc Castaignos kreeg weliswaar enkele mogelijkheden, maar ook hij kende geen succes in de afronding. Jansen behoudt het vertrouwen in zijn spits.

"We hebben meer jongens die doelpunten kunnen maken, dus ik wil de focus van Castaignos een beetje wegnemen", vertelt de coach. "Ik heb de jongens verteld dat ze naar behoren hebben gepresteerd, maar dat het om doelpunten gaat. Dat is ook een kwestie van vertrouwen houden in elkaar."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • twentegoal -4397 04 Aug 2013 om 07:56 Rang: Goddelijk
  dat is juist het probleem , er zijn geen mensen die doelpunten kunnen maken , die moeten er twee bijkomen
 • alexensche +4 04 Aug 2013 om 08:44 Rang: Vice-aanvoerder
  Met Castagnios in de Spits komen we dit jaar niet meer voor in de linker rij.
  We moeten er iemand bij hebben diei wel kan scoren, in ieder gaval de ballen binnen die doelpalen kan schieten en dan is het aan de keeper of ze erin gaan.
  Zover ik heb meegeteld kreeg Castagnios gisteren 11 ballen in de 16 waarvan er slechts 1 binnen de palen terecht kwam, helaas was deze niet hard en kwam deze recht op de keeper af maar toch!!

  Nee dan waren Quincy Promes en Joshua John, die in de 1ste helft nog wat tegen vielen, in de tweede helft waren ze gevaarlijk en kwamen de ballen dan ook meer op goal, dan nog maar te zwijgen over onze wissel EGHAN wat een brok dynamiet is dat zeg, wat een snelheid en wat een wil en drive heeft die kabouter!!!!
  #Klasbak
  Beste spelers gisteren vond ik John, Promes, Guiterez, Bjeland, Bengtson en Rosales.
  Marsman vond ik niet dat hij echt werd getest maar maakte wel een zekere indruk!!