Vitesse versterkt zich officieel met Leerdam

Soccernews

Kelvin Leerdam heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder annex verdediger tekent een contract bij Vitesse. Dat melden de Arnhemmers dinsdag op de website. De transfervrije voetballer komt over van Feyenoord.

De 22-jarige Leerdam tekende een contract voor vier seizoenen bij Vitesse en gaat spelen met rugnummer 5. Trainer Peter Bosz trok eerder Marko Vejinovic al een, waardoor Leerdam de tweede aanwinst is van de nieuwe oefenmeester. “Ik ken Kelvin nog uit mijn Feyenoord-periode. Los van zijn voetballende kwaliteiten, gaat hij qua mentaliteit iets toevoegen aan deze groep. Kelvin is een winnaar en die kan elke ploeg goed gebruiken”, zo liet Bosz weten.

“Kelvin is al enige tijd in beeld bij Vitesse, maar afgelopen januari kwam de transfer zoals bekend niet tot stand. De interesse vanuit Vitesse bleef actueel en toen ook Kelvin, na een goed gesprek, nog steeds open stond voor een overgang naar Vitesse, zijn we weer met elkaar in gesprek gegaan. Voor Vitesse is het een goede zaak dat het gelukt is om één van de grote talenten op de Nederlandse velden naar Arnhem te halen”, zei algemeen directeur Joost de Wit.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie