“Nijholt was een groot talent, maar ik vind dat hij met zijn voet op de rem is gaan spelen”

Soccernews

Luc Nijholt is niet geheel tevreden met de manier waarop zijn zoon Gianluca Nijholt speelt. De trainer vindt dat de oud-speler van onder andere FC Utrecht feller moet worden op het veld, zo liet de oefenmeester weten in gesprek met [i]Voetbal International[/i].

“Gianluca was een groot talent, maar ik vind dat hij met zijn voet op de rem is gaan spelen”, vertelde Nijholt over de huidige middenvelder van Amkar Perm. “Ik heb hem gewaarschuwd. Let op, de voetballerij is een jungle. Het is eten of gegeten worden. En hoe hoger je komt, hoe egoïstischer mensen worden. Daar is hij helemaal het type niet voor. Gianluca is gewoon te lief. Wij vonden dat belangrijk in de opvoeding, fantastische eigenschap.”

Vader Nijholt hoopt dan ook dat zijn zoon als persoon niet zal veranderen, maar wel als voetballer. “Als mens moet hij zo blijven, maar op het veld moest hij veranderen. Daar heeft hij veel moeite mee gehad. Gianluca is veel beter dan ik was, maar ik liet de kaas niet van mijn brood eten. Dat ik heb Gianluca ook geprobeerd duidelijk te maken. Hij pikte het niet op. Jammer, maar het is nog niet te laat.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie