Tannane zelfverzekerd: “Ik heb een goede trap”

Soccernews

Oussame Tannane scoorde donderdag zijn eerste doelpunt in het Abe Lenstra Stadion. Het was weliswaar een benefietwedstrijd tussen een samengesteld Fries team en sc Heerenveen, maar toch vindt de middenvelder annex aanvaller het lekker om eens gescoord te hebben. Tannane scoorde de 3-0 uit een vrije trap, wat niet verwonderlijk is.

“Ik beschik over een goede trap”, vertelt de zelfverzekerde Tannane op de officiële clubsite van Heerenveen. “In de jeugd nam ik altijd de vrije trappen, net als de corners. Ik vroeg me altijd al af hoe het zou zijn om hier in het stadion te scoren. Ik weet nu: het is een heerlijk gevoel”, aldus de oud-jeugdspeler die bij PSV werd weggestuurd vanwege disciplinaire redenen.

In het duel tussen een selectie van Friese amateurvoetballers en de formatie van Marco van Basten stond Tannane in de tweede helft weer eens op het middenveld opgesteld. “Ik was daardoor nog vooral bezig met aanvallen, maar ik moet natuurlijk ook mijn verdedigende taken uitvoeren. Dat zei Van Basten ook tegen mij, na mijn doelpunt. Ik moest mijn man achter me goed in de gaten houden en proberen hem wat meer voor me te houden”, sluit de behendige voetballer af.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie