Treffer Van Wolfswinkel niet genoeg voor zege Sporting Lissabon

Treffer Van Wolfswinkel niet genoeg voor zege Sporting Lissabon
16 September 2012 23:23
© ProShots

Ricky van Wolfswinkel heeft zondagavond weer eens het net weten te vinden voor Sporting Lissabon. Toch zal de aanvaller niet tevreden van het veld gestapt zijn. De Nederlander leek met zijn treffer de matchwinner te worden, maar een late tegengoal voorkwam dit. Zo moet Sporting, dat een moeizame start kent, nog altijd wachten op de eerste overwinning.

Nadat geen van beide ploegen in de eerste helft wisten te scoren, was het na rust al snel raak. In de 54ste minuut zette Van Wolfswinkel de gasten op voorsprong. Het doelpunt van de 23-jarige spits leek voldoende voor de overwinning, maar niets bleek minder waar. Door een late goal van João Guilherme moest Sporting alsnog genoegen nemen met een gelijkspel.

Ex-PSV'er Zakaria Labyad bleef het hele duel op de bank bij de bezoekers, terwijl de Nederlanders Khalid Boulahrouz en Stijn Schaars buiten de selectie bleven. Danijel Pranjic, oud-speler van sc Heerenveen, deed wel negentig minuten mee.

Scoreverloop:
0-1 (54') Ricky van Wolfswinkel
1-1 (86') João Guilherme

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Fabregas4 -69 17 Sep 2012 om 07:30 Rang: Goddelijk
    Die hebben we ook nog achter de rug...