Hoesen: “Op de training sta ik soms echt te genieten”

Soccernews

Danny Hoesen maakte vorig week de overstap van Fulham naar Ajax. De 21-jarige Nederlander heeft het ontzettend naar zijn zin in Amsterdam en kijkt soms zijn ogen uit op de training.

Hiervoor speelde Hoesen voor Fortuna Sittard en Fulham, maar bij Ajax spelen ze heel anders volgens de aanvaller. “Het tempo ligt een stuk hoger, het is veel meer ‘één keer raken’. Op de training sta ik soms echt te genieten. Ik wil me de komende periode settelen in de omgeving van Amsterdam en me volledig concentreren op mijn ontwikkeling. Ik hoop dat ik dit seizoen nog een kans krijg om af en toe bij de wedstrijdselectie van het eerste aan te sluiten.”

“In de eerste week heb ik gelijk kunnen meetrainen met de selectie. We hebben een grote groep, waarvan zowel de jongens van het eerste elftal als van Jong Ajax deel uitmaken. Afgelopen maandag heb ik een helft meegespeeld bij Jong Ajax”, zo vertelde Hoesen op de officiële website van zijn oud-werkgever Fortuna Sittard.

Ajax is duidelijk geweest naar Hoesen toe. “Zij zien in mij een echte diepe spits. Er was een club uit de eredivisie geïnteresseerd om mij meteen te huren, maar dan als flankspeler. Dat stond Ajax niet toe. Zij willen dat ik me ontwikkel als echte nummer ‘9’.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie