“Hopelijk maak ik meer doelpunten dan in mijn beste seizoen bij Liverpool”

Soccernews

Fernando Torres aast op een succesvol seizoen, zowel met Chelsea als persoonlijk. Vorig jaar was moeizaam voor de Spaanse spits, met slechts elf doelpunten in 49 wedstrijden. Dit seizoen maakte hij er al drie in vier duels.

“Ik zoek nu naar persoonlijke doelen, bijvoorbeeld zoveel mogelijk scoren en hopelijk maak ik meer doelpunten dan in mijn beste seizoen bij Liverpool. We hebben een ploeg om dat te doen en we hebben vijf prijzen om voor te spelen, dus het kan een magisch seizoen worden”, zei de 28-jarige Torres in [i]Chelsea Magazine[/i]. De Spanjaard is blij met de nieuwelingen bij Chelsea.

“Ik hou van spelers die ruimte kunnen vinden achter de verdediging, spelers die een klein gaatje vinden voor een steekbal en mij vrij voor de doelman zetten. Met Juan Mata spelen is heel makkelijk, omdat hij die kwaliteiten heeft en ruimte achter de defensie kan vinden. We hebben veel gescoord uit dat soort balletjes van hem. We hebben Mata, plus Hazard en Oscar.”

“Voor mij is dat de meest belangrijke plek in het team. De nummer 10 of tweede spits zal het verschil maken, de speler die de wedstrijd zal beslissen of veranderen door een assist of een doelpunt. Alle grote ploegen hebben een uitstekende nummer 10 en wij hebben er twee of drie dit seizoen, dus we moeten daar gebruik van maken”, aldus Torres.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie