Oxlade-Chamberlain onder indruk van 'briljante Gunner' Cazorla

Oxlade-Chamberlain onder indruk van 'briljante Gunner' Cazorla
20 Augustus 2012 20:13
© ProShots

Santi Cazorla heeft in zijn eerste weken bij Arsenal indruk gemaakt op ploeggenoot Alex Oxlade-Chamberlain (foto). De jonge vleugelaanvaller liet zich lovend uit over de Spanjaard, die onlangs overkwam van Málaga.

"Cazorla is een briljante voetballer", aldus Oxlade-Chamberlain. "Hij is een typische Spaanse speler. Santi is tweebenig en technisch goed. Hij is dan misschien fysiek niet heel sterk, maar hij is wel een erg slimme voetballer."

"Tot dusver denk ik dat Cazorla een enorme aanwinst is voor deze club", vervolgt de jonge aanvaller zijn lofzang. "Daarnaast is hij een goede jongen, dat helpt natuurlijk altijd. Ik denk dat Cazorla het heel goed gaat doen voor ons." De 27-jarige Cazorla maakte afgelopen zaterdag in het competitieduel met Sunderland (0-0) zijn officiële debuut voor The Gunners.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • arsenalwiar +802 20 Aug 2012 om 20:15 Rang: Goddelijk
    Ja het is een geweldige speler! Santi Cazorla!
  • zoetzuur 0 20 Aug 2012 om 20:53 Rang: Basisspeler
    Hij leek ietswat vermoeid door die interland en de hitte ,wacht een paar weken en dan zal die echt op volle toeren gaan draaien met sahin erachter dat wordt smullen.